Finalització de les obres de creació d’un equipament lúdic-esportiu a Barruera

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Finalització de les obres de creació d’un equipament lúdic-esportiu a Barruera

L’Ajuntament de la Vall de Boí ha finalitzat les obres de construcció d’un equipament lúdic-esportiu a Barruera.

Aquest espai nou consta de dos pumptrack (infantil i adults), una via ferrata i un rocòdrom. Aquestes actuacions, amb un pressupost de 95.655,81€, han estat finançades amb fons LEADER i també com a primera acció del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí.Per tal de donar incentius al municipi de La Vall de Boí en l’àmbit d’esplai i esport per joves, mainada i famílies, esportistes i tota mena de practicants de bicicleta, patinet, patins, skate, longboard i qualsevol element no motoritzat d’aquestes característiques es va construir un circuit anomenat Pumptrack.

Aquest tipus de circuït serveix com a punt d’esbarjo, entrenament i juntament amb el rocòdrom i la via ferrata, permetrà augmentar l’oferta d’equipaments esportius a l’aire lliure i apostà per la pràctica de l’esport.

En breu està prevista la inauguració d’aquest espais. En la seva estrena ens ha acompanyat la Directora General de Turisme, Senyora Marta Domènech.

equipament lúdic
L’Ajuntament de la Vall de Boí ha finalitzat les obres de construcció d’un equipament lúdic-esportiu a Barruera, per practicants de bicicleta, patinet, patins, skate, longboard
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 739 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×