EL CONSELL DEL JUSSÀ INVERTEIX 265.000€ EN MILLORES TÈCNIQUES I ENERGÈTIQUES DELS SEUS EDIFICIS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL CONSELL DEL JUSSÀ INVERTEIX 265.000€ EN MILLORES TÈCNIQUES I ENERGÈTIQUES DELS SEUS EDIFICIS

Aquests fons estan inclosos en el Pla d’Obres i Serveis de Catalunya finançat en un 95% amb fons de la Generalitat

El Consell Comarcal del Pallars Jussà inverteix 265.000 del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) en reformar diverses dependències comarcals fent especial incidència en la millora de la seva eficiència energètica.La inversió s’ha distribuït en diferents actuacions a l’Epicentre, centre de visitants del Geoparc, la seu del Consell Comarcal, la deixalleria comarcal i l’edifici que aplega diferents serveis del consell ubicat al carrer Pau Casals.

Una de les primeres accions que ja s’ha executat ha estat la construcció d’una cabina tècnica a l’auditori de l’Epicentre que tindrà la funció de centralitzar tots els comandaments audiovisuals. També s’han substituït tots els fluorescents de l’edifici per  llums led, amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència energètica, i es substituiran els termòstats per millorar el control de la climatització. Finalment es millorarà la sonorització de les sales d’actes i de diferents sales expositives de l’Epicentre.

Altres obres que s’han dut a terme han consistit en la substitució de les antigues finestres de fusta per unes altres d’alumini amb els aïllaments corresponents en l’edifici de serveis que el consell té al carrer Pau Casals. També a la deixalleria s’han adequat uns vestuaris per als treballadors del servei de recollida d’escombraries.

Una part dels recursos també han servit per dur a terme diverses actuacions de manteniment preventiu per tal de minimitzar els costos derivats de reparacions  o avaries imprevistes.

Aquests treballs, dirigits exclusivament a inversions en bens de titularitat comarcal, s’han executat les darreres setmanes donat que el període per la seva justificació finalitza el proper 30 de juny.

EN MILLORES TÈCNIQUES
EL CONSELL DEL JUSSÀ INVERTEIX 265.000€ EN MILLORES TÈCNIQUES I ENERGÈTIQUES DELS SEUS EDIFICIS
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 283 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×