AVANCEN A BON RITME LES OBRES DEL MAGATZEM MUNICIPAL DE L’EMD DE BAGERGUE

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

AVANCEN A BON RITME LES OBRES DEL MAGATZEM MUNICIPAL DE L’EMD DE BAGERGUE

Els treballs de construcció d’aquest equipament entren en la recta final i permetrà guanyar un equipament com a magatzem per a material, mobiliari urbà i com a garatge per a la maquinària del servei de retirada de neu.

L’EMD de Bagergue està construint un nou equipament municipal, un garatgemagatzem que servirà per a l’emmagatzematge de material, mobiliari urbà i per a l’estacionament de la maquinària que s’utilitza per al servei de retirada de neu.

Aquest nou edifici es troba just al costat de la sala social de Bagergue, situat en el Camí Pessòla de Bagergue, on estava el parc infantil de la localitat. El cost total de l’obra és de 111.602.86€ i es finança amb una participació del 60% del cost de l’obra per part de la promotora que està contruint al costat de la finca urbana on se situa el nou magatzem i el 40% restant, ho finança l’EMD de Bagergue.

Segons l’alcalde de Bagergue, Marc Tarrau: “Aquest equipament ens permetrà millorar l’emmagatzematge del mobiliari urbà de la població a l’hivern, ja que quedava guardat en l’exterior i el seu estat de manteniment es veia perjudicat per les inclemències meteorològiques.” I afegeix: “ I sobretot poder guardar la maquinària per al servei de retirada de neu, ja que amb les baixes temperatures es gelava el gasoil i ens provocava moltes avaries en la maquinària, ja que la màquina s’estacionava en l’exterior”.

En la part superior del magatzem serà una terrassa polivalent, per a poder tenir un espai on els nens i famílies puguin tenir un espai amb seguretat i que es puguin fer diferents activitats. L’antic parc infantil es traslladarà a una finca, que ha adquirit recentment la EMD de Bagergue, situada al costat de l’església de Sant Fèlix de Bagergue.

EMD DE BAGERGUE

La finalització de les obres del magatzem-garatge de l’EMD de Bagergue es preveuen que finalitzin a finals d’agost, principis de setembre.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 139 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×