El Tren dels llacs s’estrena amb la Diada de Sant Jordi

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Tren dels llacs s’estrena amb la Diada de Sant Jordi

El Tren dels Llacs estrena una nova temporada aquest dissabte 23 d’abril coincidint amb la diada de Sant Jordi i per aquest motiu l’estació de tren de la Pobla de Segur es vesteix de festa.

La regidoria de Turisme de l’ajuntament de la Pobla de Segur i l’associació Raiers de la Noguera Pallaresa, entitat col·laboradora, organitzen un seguit d’activitats i esdeveniment els quals donaran el tret de sortida aquesta nova temporada 2022.En aquesta primera jornada es donarà la benvinguda als viatgers i viatgeres tot obsequiant-los amb una rosa gràcies a una colla de voluntaris destinats per aquesta finalitat.

A més els viatgers podran fer-se fotos en un fotoreclam (photocall), ambientat en la temàtica Raiers, tot aprofitant el rai que està situat a l’estació i amenitzat per dos personatges vestits amb elements d’attrezzo.

La jornada acabarà amb un concert/cafè per a tots els públics que tindrà lloc a les 15:30 de la tarda a la mateixa estació de tren al costat de l’oficina de turisme, amb música en directe a càrrec de New Band Experience, grup de música de la Pobla de Segur, amb una durada aproximada d’una hora, la finalització del qual coincidirà amb la sortida del tren.

Paral·lelament i al llarg de tota la temporada, els usuaris del Tren dels Llacs participaran en un sorteig en el qual poden obtenir un cap de setmana en un dels allotjaments de la Pobla de Segur amb pensió completa i una activitat guiada, l’ajuntament vol reafirmar així el seu compromís amb el tren dels llacs, considerant aquest un actiu singular i distintiu del municipi en matèria turística.

El Tren
El Tren dels llacs s’estrena amb la Diada de Sant Jordi

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 76 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×