Entre en funcionament el tren turístic de l’Artiga de Lin

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Entre en funcionament el tren turístic de l’Artiga de Lin

Aquest servei, que estarà actiu fins al 7 de setembre, permet que les persones de totes les edats i condicions puguin gaudir d’aquest indret de la Val d’Aran, al mateix temps que racionalitza l’accés i redueix la circulació de vehicles per accedir-hi.

El Conselh Generau d’Aran ja ha posat en funcionament el tren turístic de l’Artiga de Lin fins al 7 de setembre. Enguany, un any més, aquest servei s’ampliarà pendent el mes d’agost amb un tercer vehicle per evitar aglomeracions al territori i escurçar el temps d’espera dels usuaris i usuàries.La regulació de l’accés motoritzat a la ribera del Joèu limita l’accés als vehicles no autoritzats a la zona. Per aquest motiu, el servei de tren turístic permet que visitants de totes les edats i condicions poguin gaudir d’aquest paratge d’una forma més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Per a Juan Antonio Serrano, conseller de Turisme i Promoció Econòmica, “aquesta iniciativa, que compta ja amb una llarga trajectòria, permet posar a disponibilitat de qualsevol persona el fet de poder accedir a un indret tan emblemàtic de la Val d’Aran i, també, ajude a regular l’accés a l’Artiga en una època d’alta afluència”.

El turístic funcionarà en horari de 10:00 a 17:00 hores (l’últim trajecte de pujada tindrà lloc a les 16:30). Els tickets es podran adquirir al Centre d’Interpretació de l’Artiga de Lin.

El preu del trajecte serà de 2 euros pels adults, 1 euro pels menors d’11 anys i 1 euro per als gossos. Els menors de 3 anys no necessiten entrada.

el tren turístic
Entre en funcionament el tren turístic de l’Artiga de Lin
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 281 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×