El Tour de l’Aneto

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

• El Tour de l’Aneto és la nova ruta senderista que envolta en 6 etapes a aquest gegant dels Pirineus, travessant 6 colls històrics per les valls d’Aran, Luchon, Benasc, Castanesa i Barravés, en un recorregut de 115 km i 11.332m de desnivell acumulat.

• El recorregut del Tour de l’Aneto, recupera la gesta de l’pirineista francès Alfred Tonellè, que a l’agost de 1.858 va ser la primera persona a aconseguir donar la volta a tot el massís de l’Aneto, sortint de Vielha i acabant al poble francès de Luchon.

Mapa-Tour-Aneto• Després de l’èxit obtingut l’any passat en la seva primera temporada, el Tour de l’Aneto, es posarà en marxa aquest any del 24 de juny al 16 d’octubre i ja es pot realitzar la reserva a la central de tourdelaneto

• Aquest any serà possible el començar la travessa a Vielha oa Benasc, facilitant així les opcions per als senderistes que la vagin a realitzar, que podran decidir on començar-la.

ATH-HONS-ERA-MALADETA

Vielha, Benasque i Luchon formen part d’un projecte europeu entorn del “Regne de l’Aneto” que va a dinamitzar i promocionar les activitats transfrontereres de la zona. El Tour de l’Aneto s’ha integrat en aquest projecte, com a activitat de senderisme que es desenvolupa en aquests tres valls.

• En aquesta temporada tindrem els primers senderistes estrangers. El Tour de l’Aneto contracte amb diversos Tour Operadors alemanys i francesos, especialitzats en senderisme, i ja tenim reserves per a la ruta, tant en la versió autoguiada com per a les dates que s’ha programat fer la ruta amb un Guia de Muntanya.

• Aigüestortes i Posets-Maladeta units. Una vella aspiració serà realitat aquest any, la d’unir els dos parcs amb un itinerari a peu, que suposarà un fantàstic recorregut per fer en 9 dies.

Port-de-Benasque

• Després de recórrer el Tour de l’Aneto fins al poble d’Aneto, es passés a Boi, a través del Port de Gelada, per continuar després per Aigüestortes a Sant Maurici i finalitzar a la Val d’Aran.

• El Tour de l’Aneto està organitzat per l’empresa d’activitats de muntanya CAMINS, creada el 1986 i que aquest any celebra el seu 30 aniversari.

Informació del Tour de l’Aneto: tourdelaneto  Info@tourdelaneto.com

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 2.334 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×