El Geoparc Conca de Tremp-Montsec promociona productes de qualitat vinculats al patrimoni geològic

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Geoparc Conca de Tremp-Montsec promociona productes de qualitat vinculats al patrimoni geològic

S’inicia un nou procés per seleccionar “productes Geoparc” a través d’un formulari de sol·licitud.

Avui 15 de març inicia el procés per seleccionar productes turístics, de la indústria agroalimentària, de la restauració i altres productes artesanals que seran promocionats sota la marca Geoparc.

Una de les recomanacions de la UNESCO al lliurar el distintiu el passat 17 d’abril de 2018 va ser la de reforçar l’estratègia existent de col·laboració amb entitats privades. A banda de complir amb aquest objectiu, els Geoparcs incorporen en el seu ADN la voluntat d’afavorir el desenvolupament local sostenible. Per aquest motiu, una de les vies per aconseguir-ho és ajudant a promocionar les activitats econòmiques que posen en valor el patrimoni del territori, principalment el geològic, paleontològic o miner. L’objectiu final és que les entitats seleccionades i el Geoparc puguin beneficiar-se mútuament.

Les empreses interessades hauran d’omplir una sol·licitud a través d’un formulari, abans del proper 12 d’abril, per entrar a formar part del procés de selecció. Aquest procés seguirà principalment criteris de representativitat i abast territorial dins el Geoparc. Alhora es valorarà la qualitat del producte i seva possible vinculació amb el patrimoni geològic en sentit ampli. En aquest primer procés, està previst de seleccionar aproximadament unes 10 empreses.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 410 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×