Els camins i rutes de la Val d’Aran acollen el 5è Val d’Aran Walking Festival

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Els camins i rutes de la Val d’Aran acollen el 5è Val d’Aran Walking Festival  

Participants provinents de diferents comunitats autònomes i nacionalitats s’han inscrit a la 5a edició del Val d’Aran Walking Festival, que va tenir lloc entre el 25 de juliol i el 31 del mateix mes.

Els participants d’aquesta nova edició del Val d’Aran Walking Festival han pogut gaudir dels tresors naturals que amaga la Val d’Aran, descobrint paisatges i misteris de l’entorn aranès passejant per les rutes programades per l’organització. Entre d’altres, els amants del senderisme han recorregut travesses com la del Llac de Liat fins la Val de Toran, dels llacs de Montcasau fins Colomèrs o del Hospice de France a Bossòst.Com novetat, aquest any el festival de Senderisme i de Muntanya s’han unit creant el Val d’Aran Walking&Summit Festival, augmentant així a 25 rutes i ascensions de muntanya, com les ascensions al d’Ermer o era Cigalera, i configurant una xarxa de més de 300 km de camins senyalitzats, unint paisatge pirinenc d’alta muntanya amb l’entorn més rural.

Però, com acredita el Premi Fitur-Aire-Lliure al millor producte de Turisme Actiu rebut l’any passat, l’esdeveniment va més enllà del senderisme, ja que unifica la pràctica esportiva amb altres activitats orientades a conèixer el territori i el medi ambient, la seva gastronomia, cultura i producció local. Exemple d’això en són la degustació de productes locals a l’Artiga de Lin, la visita l’Aran Park o un taller de plantes medicinals a la Bassa d’Oles.

el 5è Val
el 5è Val d’Aran Walking Festival

En aquesta edició el Val d’Aran Walking Festival, iniciativa que va néixer el 2018 i està integrada dins els Festivals de Senderisme dels Pirineus coordinats per IDAPA, s’han apuntat participants que van venir de diferents punts de la geografia espanyola com Catalunya, Andalusia, Galícia, Madrid, Euskadi o País Valencià, així como d’altres llocs d’Europa com Bèlgica o França.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 126 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×