Aquest hivern l’Oficina comarcal de Turisme del Pallars Sobirà acollirà dues exposicions

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aquest hivern l’Oficina comarcal de Turisme del Pallars Sobirà acollirà dues exposicions

L’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà a Sort, acollirà, aquest pont de la Puríssima, dues exposicions. Per una banda, la de “Material d’esquí antic (L’evolució de l’esquí al Pallars)” de Lennert Bervoets i Josep Arisa i,  per altra banda, la de “Muntanyes a la prehistòria: L’arqueologia al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici”.

La mostra física de material d’esquí antic convida a conèixer l’evolució de l’esquí al Pallars Sobirà mitjançant  un viatge en el temps d’aproximadament 80 anys: des de l’època que l’esquí era una forma de transport fins que es va convertir en una activitat d’oci i  d’esports.

Aquesta es podrà visitar a partir d’aquest pont, durant tot l’hivern i fins després de  Setmana Santa.

dues exposicions

La de “Muntanyes a la prehistòria: L’arqueologia al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici”, està formada per 14 plafons i dona a conèixer de forma molt divulgativa les darreres recerques i campanyes arqueològiques que s’han anat desenvolupant al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L’objectiu de l’exposició és aportar una nova mirada i interpretació sobre la història antiga de les zona de muntanya i dels Pirineus.

Es tracta d’una iniciativa del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i ha estat produïda per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu amb la participació del Grup d’Arqueologia d’Alta Muntanya.

És visitable des del 6 de desembre fins a finals de maig del 2020.

Més informació: http://turisme.pallarssobira.cat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 335 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×