Rebuda de diferents instituts d’Europa dins del programa d’Erasmus +

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Rebuda de diferents instituts d’Europa dins del programa d’Erasmus +

Durant les pròximes setmanes i fins al final del mes de maig, l’Institut de La Pobla de Segur rebrà la visita de diversos instituts d’arreu d’Europa com a part de la seva participació en el Programa Erasmus+.

Aquest programa, finançat per la Unió Europea, té l’objectiu de promoure la mobilitat entre els estudiants dels diferents nivells d’ESO i Batxillerat, en uns intercanvis que serveixen per potenciar el domini dels idiomes, principalment anglès i francès, a més de desvetllar l’interès cultural entre regions i estils de vida diferents. En aquest sentit, tant el mateix Institut de Pobla de Segur com l’Ajuntament i altres entitats promouran diverses activitats al llarg de les pròximes setmanes, entre les quals s’inclouen visites guiades a les Botigues-museu de Salàs de Pallars, al Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la Seu Vella de Lleida (presentada per estudiants de l’Institut Gili i Gaya), activitats d’aventura, etc.L’alumnat de l’Institut de la Pobla de Segur ja va participar en la primera part d’aquests intercanvies visitant el Collège Pierre et Marie Curie de Le Fousseret (França) a l’octubre, l’institut Maine de Biran de Bergerac (França) al gener i el Kirkkojärven koulu a Espoo (Finlàndia) al febrer. En les properes setmanes ens visitaran els estudiants estrangers per conèixer la nostra llengua, cultura i territori.

Tots tres intercanvis compten amb la col·laboració dels Serveis Territorials de l’Alt Pirineu i Aran, seran rebuts per l’Ajuntament de Pobla i faran un petit itinerari de descoberta de la població i els seus voltants.

El programa Erasmus+

El programa Erasmus+ està auspiciat per la Unió Europea a tots els seus països membres i fa una menció especial a la inclusió social, la doble transició ecològica i digital i el fenomen de la participació de la gent jove a la vida democràtica. Els centres educatius poden participar dins del programa si compleixen una sèrie de requisits i aporten la documentació necessària. L’Institut de La Pobla de Segur va aconseguir la credencial Erasmus fa deu anys i, la certificació Erasmus+, fa tres anys. Aquesta certificació permet als centres educatius iniciar projectes de manera conjunta amb altres centres i institucions de la Unió Europea que també

diferents instituts
Rebuda de diferents instituts d’Europa dins del programa d’Erasmus +

hi participin. En edicions anteriors del programa a l’Institut de La Pobla de Segur, es van dur a terme mobilitats amb centres educatius de Letònia, Finlàndia i Turquia.

L’Institut de la Pobla de Segur continua treballant en més mobilitats per als cursos vinents, tot construint un dels programes d’intercanvis més actius de l’estat espanyol.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 118 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×