L’AJUNTAMENT DE TREMP CONTINUA ELS CURSOS DE SUPORT A LA INSERCIÓ LABORAL

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AJUNTAMENT DE TREMP CONTINUA ELS CURSOS DE SUPORT A LA INSERCIÓ LABORAL

Dilluns es va iniciar un curs d’ atenció al client i qualitat de servei, al qual s’han inscrit una dotzena de persones.

L’Ajuntament de Tremp ha organitzat aquest mes de desembre un nou curs en el marc del dispositiu d’inserció laboral. En aquesta ocasió la temàtica ha estat en l’àmbit del serveis, amb el títol “Atenció al client i qualitat de servei, G.S.A. Guest Satisfaction Assurance”. Aquest és el tercer curs del programa de 2019 i dona continuïtat a la dinàmica creada per oferir un servei de qualitat en el nostre territori.

L’objectiu general d’aquestes propostes formatives és millorar els currículums per assolir noves competències i obrir noves oportunitats en la recerca activa de feina. D’aquesta manera, s’intenta oferir als participants eines que contribueixin a millorar les seves capacitats i coneixements en diferents àmbits. Concretament, en aquesta proposta es treballaran diferents aspectes vinculats a definir els elements del professional.

El programa d’aquest curs d’“Atenció al client i qualitat de servei, G.S.A. Guest Satisfaction Assurance” ha girat entorn a 4 eixos bàsics: definir els elements d’un bon professional, imatge, comportament adequat i coneixements necessaris, identificar els tipus de clients i el tracte específic per a cada un d’ells, la qualitat de servei i el compromís dels participants per arribar a la màxima qualitat de servei.

El conductor de les sessions ha estat el consultor Hèctor Duarte de la consultoria D&N. I com és habitual ha utilitzat una metodologia participativa i ha fomentat la interacció amb i entre els mateixos alumnes per assolir els objectius.

CURSOS DE SUPORT
CURSOS DE SUPORT

En total aquest cursos de suport ha comptat amb 12 persones inscrites i ha tingut una durada de 12h, repartides en tres dies i horari de tarda.

Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 210 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×