L’AECC Lleida celebra un any més la Cursa En Marxa amb un format adaptat a la COVID-19 durant una setmana

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AECC Lleida celebra un any més la Cursa En Marxa amb un format adaptat a la COVID-19 durant una setmana

  • Els participants podran sortir a caminar, córrer, en bici… lliurement del dia 25 al 31 d’octubre amb el dorsal de l’AECC Lleida.
  • Entre els inscrits es realitzarà un sorteig a través de les xarxes socials de l’AECC Lleida.

Davant les mesures adoptades a conseqüència de la COVID-19, l’AECC – Catalunya contra el Càncer Lleida i més de 15 Juntes Locals de l’Associació celebren del 25 al 31 d’octubre la Cursa En Marxa d’aquest any amb un nou format més lliure. Tots els inscrits podran sortir a caminar, córrer, en bici… contra el càncer en el moment que vulguin d’aquests dies fent els recorreguts que més els interessi.

L’objectiu principal d’aquesta edició tan diferent serà evitar aglomeracions i poder mantenir les mesures de seguretat en tot moment. A més, pretén ser un moviment social que es realitza per: protegir a les persones con càncer enfront del coronavirus animant-los a quedar-se a casa, recaptar fons per a continuar fent front a la malaltia i afavorir els hàbits de vida saludables a partir de l’exercici físic.

A Lleida ciutat es faran 6 recorreguts per diferents barris on els participants que s’apuntin tindran l’opció de fer un recorregut concret durant la setmana. A les diferents poblacions de la demarcació es farà un recorregut orientatiu, marcat per la Junta Local i parlat amb l’ajuntament corresponent. Els recorreguts estaran disponibles tant a la web de la cursa com a les nostres xarxes socials (@aecclleida).

A més, a cada recorregut dels diferents municipis participants hi haurà una pancarta on es podrà escriure un missatge de suport als pacients de càncer i familiars i també poder-se fer una foto amb el dorsal i pujar-la a les xarxes socials. Aquesta foto donarà accés a un concurs, on hi haurà diferents premis.

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web de la cursa com presencials. A Lleida ciutat, les inscripcions presencials es faran als centres cívics dels diferents barris que hi participen; i a les poblacions lleidatanes, a diferents establiments. Les inscripcions seran a un mínim de 5 euros i és lliurar el dorsal.

A la Plana de Lleida participaran els Alamús, l’Albagés, Alcarràs, Almacelles, Arbeca, Balaguer, les Borges Blanques, Golmés, Juneda, Torrebesses, Sidamon, Torregrossa, Vallfogona i Lleida ciutat, entre altres. I a Pirineus, Vielha, Les, Arties, Salardú, Bossòst, la Vall Fosca, Vilaller, Tremp, el Pont de Suert, la Pobla de Segur i la Seu d’Urgell.

Cursa En Marxa

Els diners recaptats seran destinats íntegrament a donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l’AECC Lleida a pacients de càncer i familiars, que van des d’atenció psicològica, atenció social, orientació medico sanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d’autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d’hàbits saludables.

En l’últim any, l’Associació ha atès a més de 2.100 persones entre malalts i familiars; ha organitzat més de 100 conferències de prevenció i d’hàbits saludables, on van participar gairebé unes 12.000 persones.

Actualment, l’AECC Lleida té més de 103 delegacions i juntes locals i compta amb 800 voluntaris i 4.100 socis. Més informació i inscripcions online a www.aecc.es/es/la-carrera-mas-larga

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 50 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×