OLIMPIADA FLAMICELL 2020 – Curs Auxiliar jutges

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

OLIMPIADA FLAMICELL 2020 – Curs Auxiliar jutges – Trobada Comarcal Miniatletisme – LA POBLA DE SEGUR (Pallars Jussà)

El proper 7 de març, les instal.lacions del Parc Acalde Boixareu de La Pobla de Segur acolliran la 38ª OLIMPÍADA ESCOLAR FLAMICELL 2020. Es per aquest motiu que estem preparant diverses activitats relacionades amb aquest esdeveniment que preveu l’assistència de 1000 atletes de tot el pais.

El passat divendres 14 de febrer va tenir lloc el CURS D’AUXILIAR DE JUTGES D’ATLETISME. Activitat adreçada a majors de 15 anys i que seran el relleus dels jutges que participaran de l’olimpíada. El curs va formar a 17 nous jutges (foto adjunta).

El proper dimecres 19 de febrer, La Pobla de Segur acollirà la TROBADA COMARCAL DE MINIATLETISME amb la participació de 400 escolars del Pallars Jussà. Tots els alumnes de 3r i 4t d’Educació Primària participaran d’una jornada no competitiva on realitzaran diferents proves de promoció de l’Atletisme (50 mts llisos, 50 mts obstacles, pes, disc, jabalina, alçada i triple salt). Tots els atletes realitzaran les 7 proves per torns rotatoris. L’activitat estarà organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i l’Ajuntament de La Pobla de Segur. Els alumnes de 1r de Batxiller de l’INS La Pobla de Segur seran els monitors de l’activitat.

Aquest any l’Esportista Convidat i que s’encarregarà de l’encesa del pebeter serà l’atleta MANEL FERNANDEZ IRUELA (foto adjunta), destacat esportista gironí Campió de Catalunya de Marató i de 30 km en ruta el 1981 i 1983. El 2019 va completar la seva 77ª  Marató. Tècnic d’esports destacat i molt relacionat amb l’esport escolar i els Consells Esportius i també amb la Federació Catalana d’Atletisme on ha participat com entrenador de les diferents seleccions catalanes i en tasques organitzatives de competicions nacionals i internacionals.

Curs Auxiliar jutges
OLIMPIADA FLAMICELL 2020 – Curs Auxiliar jutges – Trobada Comarcal Miniatletisme – LA POBLA DE SEGUR (Pallars Jussà)
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 120 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×