Les entrades per a totes les activitats culturals del mes de març es poden adquirir a través del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Les entrades per a totes les activitats culturals del mes de març es poden adquirir a través del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

Les entrades per assistir a les propostes culturals que tindran lloc al llar d’aquest mes de març, organitzades per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, es podran adquirir a través de l’enllaç:  http://agenda.laseu.cat/cultura/

Val a dir al respecte que malgrat que a la contraportada de l’Agenda Cultural de gener a juny d’enguany de la Seu d’Urgell hi hagi un codi QR que enllaça amb un nou servei de venda d’entrades on-line a través de la plataforma “codeticket.com”, de moment, l’esmentat enllaç no està actiu.



És per això, que mentre no estigui disponible, la reserva prèvia d’entrades s’haurà de seguir fent a través del web municipal.

Mes de març: concerts i teatre

Aquest mes de març culturalment parlant arrenca amb al el concert Conversando con Cecilia, amb Lídia Pujol, espectacle musical que tindrà lloc aquest pròxim divendres 5 de març, a les vuit del vespre, a la sala Sant Domènec.

Per dijous 18 de març hi ha programada l’obra teatral Si això és un cavall, amb Maurici Biosca, al Teatre Guiu, a les vuit del vespre.

Dijous 27 de març, l’Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus oferirà el seu concert simfònic, a la sala sant Domènec, a les sis de la tarda.

Tancarà el mes l’espectacle familiar El monstre de colors, amb la Cia. Tutatis, el dissabte 27 de març, a les sis de la tarda, al Teatre Guiu.

Conversando con Cecilia, amn Lídia Pujol

culturals del mes
activitats culturals del mes de març

El 3 d’octubre de 2017, com per miracle, una cançó de Cecilia composada l’any 1974, sorgeix de la recambra de l’inconscient col·lectiu i es fa present en la vida de Lídia Pujol per relacionar-la amb les circumstàncies tants cops repetides al llarg de la història natural: el peix gran es menja el petit.

En escoltar a Cecilia, Lídia Pujol s’ha sentit interpel·lada i ha volgut establir una conversa amb el projecte artístic i vital de la cantautora madrilenya. Amb la col·laboració de músics i productors, Lídia Pujol ha despullat les cançons dels arranjaments de l’època per a fer que les lletres emergeixin a la superfície i redescobrir així la profunditat amb la qual Cecilia cantava les seves inquietuds.

Algunes de les seves lletres van ser mutilades (i fins i tot prohibides) pels censors franquistes. Avui recuperarem les versions originals d’algunes d’aquestes cançons, tal com van ser composades per l’artista.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 383 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×