Tot a punt per celebrar la 41a edició del Cros de Primavera a la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tot a punt per celebrar la 41a edició del Cros de Primavera a la Seu d’Urgell

Aquest pròxim diumenge 8 de maig tindrà lloc al passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell el 41è Cros de Primavera, prova atlètica escolar i popular que organitza el Consell Esportiu de l’Alt Urgell (CEAU).

El cros presenta 19 curses escolars i 1 cursa/caminada popular. Les curses escolars, per als nascuts entre els anys 2021 al 2006, són obertes a tots els i les escolars de la comarca de l’Alt Urgell, Principat d’Andorra i la resta de la demarcació de Lleida.El president del CEAU, Joan Llobera, manifesta al respecte que “ens fa molta il·lusió celebrar aquest Cros de Primavera el proper diumenge, en la data que toca i sense restriccions ni mascaretes per la pandèmia. Esperem que sigui una gran festa de l’esport de la Seu i de tota la comarca”. Llobera també fa una crida a la ciutadania en general a participar a la cursa/caminada popular. El president del CEAU agraeix la col·laboració de l’empresa urgellenca Peusa per impulsar l’esport escolar al territori.

El format del cros no variarà respecte als darrers anys. Es realitzaran curses des de primera hora del matí fins al migdia, començant amb els nens i nenes de Cicle Superior de Primària i Cicle Mitjà. Seguidament, a mig matí es realitzaran les mini curses d’Educació Infantil, es continuarà amb alumnes de Cicle Infantil de Primària, i es finalitzarà amb les curses d’alumnes d’ESO. Tancarà el cros la Cursa Popular.

Pel que fa la Cursa Popular, les inscripcions es realitzaran presencialment durant el mateix matí del cros. El cost de la inscripció és de 5€ i les primeres 200 persones inscrites rebran una samarreta commemorativa de l’esdeveniment.

Cros de Primavera

Recordem que en l’actual curs escolar 2021-2022 es va celebrar el passat 7 de novembre el 40è Cros de Primavera corresponent al curs 2020-2021, ja que durant la primavera de l’any passat no es va poder organitzar a causa de la pandèmia.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 282 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×