El Consell Esportiu de l’Alt Urgell organitza el I Cros Ciutat de la Seu el diumenge 26 de novembre

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Consell Esportiu de l’Alt Urgell organitza el I Cros Ciutat de la Seu el diumenge 26 de novembre

El Consell Esportiu de l’Alt Urgell us presenta el I Cros Ciutat de la Seu, part del Circuit Escolar de Cros de les Terres de Lleida. Aquest esdeveniment se celebrarà el diumenge 26 de novembre de 2023 a l’Horta del Valira de La Seu d’Urgell. És la primera vegada que la comarca de l’Alt Urgell forma part d’aquest Circuit, amb un total de 10 curses que es desenvoluparan de l’octubre del 2023 al febrer del 2024 a diferents localitats de la província.

El I Cros Ciutat de la Seu inclourà 8 curses obertes a tots els escolars, des de P3 fins a Batxillerat, a més d’una cursa per adults. 
Les classificacions seran per categories i sexe (prebenjami, benjami, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior i veterà), premiant els 6 primers de cada categoria. Les curses per als més petits (I3, I4 i I5) seran participatives, sense classificació, i tots els participants rebran una medalla d’obsequi.REGLAMENT I CROS CIUTAT DE LA SEU D’URGELL
Circuit Cros Terres de Lleida
1.- ORGANITZACIÓ
El Consell Esportiu de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, organitzen el I Cros Ciutat de La Seu, el qual es disputarà el proper diumenge, dia 26 de novembre de 2023, a l’Horta del Valira de la Seu d’Urgell.
2.- PARTICIPANTS
Podran participar tots els atletes que hagin realitzat les inscripcions pertinents i gaudeixin de la corresponent assegurança i/o llicència esportiva tramitada pel Consell Esportiu corresponent.
3.- INSCRIPCIONS
Les inscripcions són gratuïtes (data límit d’inscripció és el dimecres 22 de novembre).
Els participants de l’Alt Urgell hauran d’omplir el formulari:
https://forms.gle/4RJ8cihJuCQButqT7 (enllaç a la bio d’Instagram del Consell Esportiu de l’Alt Urgell)
Els participants de la resta de comarques hauran de tramitar la inscripció al Blog del Circuit Escolar de Cros de les Terres de Lleida: https://circuitescolardecroslleida.blogspot.com/
*El mateix dia del Cros únicament s’acceptaran inscripcions a la cursa oberta (Sènior i Veterans) i amb un pagament de 2,00€.
4.- CLASSIFICACIONS
S’establirà una classificació general de cada categoria i sexe, excepte en les categories d’Educació Infantil (I5 / I4 / I3)
Aquesta prova serà puntuable pel Circuit Escolar de Cros de les Terres de Lleida.
5.- PREMIS
S’atorgarà premi als 6 primers atletes classificats de cada categoria i sexe, i una medalla a tots els participants de les categories d’educació infantil.
6.- ESCALFAMENT
Hi haurà una zona d’escalfament prop de la sortida i per tant, queda totalment prohibit escalfar dins el circuit una vegada iniciades les curses.
7.- ANULACIÓ DE PROVES
Les curses només es podran anular en cas que, per qualsevol situació imprevista, així ho determini l’Organització.
8.- RESPONSABILITATS
El Consell Esportiu de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, no es faran responsables dels perjudicis físics, morals o materials que puguin patir els participants i/o els espectadors durant la jornada atlètica.
9.- ACCEPTACIÓ
Tot allò que no s’hagi previst en el present reglament, serà resolt per l’Organització, d’acord amb les seves pròpies mesures internes. La inscripció, en aquest cas, implica la total acceptació d’aquest reglament.
10.- INFORMACIÓ
Per a més informació podeu contactar-nos: Consell Esportiu de l’Alt Urgell 616485653 o cealturgell@ucec.cat o a https://circuitescolardecroslleida.blogspot.com/p/contacta.html

Cros Ciutat de la Seu
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 164 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×