El Conselh Generau d’Aran renova els seus convenis de patrocini amb diversos esportistes d’elit aranesos

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau d’Aran renova els seus convenis de patrocini amb diversos esportistes d’elit aranesos

  • El govern d’Aran ha renovat i ampliat enguany aquests convenis de patrocini, donant suport econòmic a Aymar Navarro, Alex Puente, Marta Céster, Abel Moga, Maria Iglesias, Samuel Beso, Alex Dedieu i Jara Beso en les seves carreres esportives i promoure així la Val d’Aran com destinació esportiva de referència a nivell internacional

El govern del Conselh Generau d’Aran torna a renovar, un any més, els seus convenis de patrocini amb diversos esportistes d’elit del territori:  Aymar Navarro, Alex Puente, Marta Céster, Abel Moga, Maria Iglesias, Samuel Beso, Alex Dedieu i Jara Beso, per donar-les suport econòmic en les seves carreres esportives i promoure així la Val d’Aran com destinació esportiva a nivell internacional.

“El govern del Conselh Generau d’Aran destina enguany 28.000€ en aquests convenis per tal de donar als esportistes aranesos el nostre suport perquè continuïn aconseguint èxits en la seva trajectòria esportiva, fruit d’un gran esforç, dedicació i compromís” explicava la síndica d’Aran, Maria Vergés, afegint que: “a través d’aquests convenis, promouen la Val d’Aran com destinació esportiva a nivell internacional, el que és tot un orgull pel nostre territori”.Així mateix, el conselhèr d’Esports, Amador Marqués, apuntava que: “més enllà d’aquests convenis de patrocini, és necessari recordar que el Conselh Generau d’Aran compta també amb una línia d’ajudes destinades als esportistes estudiants de la Val d’Aran, una beca dirigida a joves esportistes d’entre 12 i 22 anys que busca motivar la continuïtat de la seva carrera esportiva a la vegada que segueixin amb els seus estudis”.

Enguany, els convenis de patrocini s’han ampliat a nous esportistes del territori i s’han renovat d’altres:

Aymar Navarro Combalié, esquiador professional “freeride” de categoria internacional World Freeride Tour (WFT/WFQ) que li permet  participar en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

Alex Puente Tasias, esquiador professional d’esquí alpí de categoria internacional  que li permet participar també en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

Marta Céster Farré, esquiadora professional d’esquí de fons de categoria internacional que li permet participar en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

Abel Moga Carracedo, esquiador professional “freeride” de categoria internacional World Freeride Tour (WFT/WFQ) que li permet participar en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

Maria Iglesias Barés, esquiadora professional d’esquí de fons de categoria internacional que li permet participar en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

Samuel Beso Godoy, esquiador professional d’esquí alpí de categoria internacional que li permet participar també en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

Alex Dedieu Rodríguez, esquiador professional “freeride” de categoria internacional World Freeride Tour (WFT/WFQ) que li permet participar en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

Jara Beso Godoy, esquiadora professional d’esquí alpí de categoria internacional que li permet participar en proves nacionals i internacionals de primer nivell per tot el món.

convenis de patrocini
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 61 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×