CONSELL D’INFANTS DE TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ES TORNA A POSAR EN FUNCIONAMENT EL CONSELL D’INFANTS DE TREMP

Així es va aprovar al Ple que va tenir lloc el 7 de març

A la sessió plenària de dilluns, es va aprovar per unanimitat dels tres grups la posada en funcionament del Consell de Participació d’Infants de Tremp. Aquest òrgan consultiu, que ja havia funcionat fa uns anys, el formaran els nois i noies de cicle superior de primària que siguin escollits de manera democràtica a les seves escoles. Els principals objectius d’aquest consell són donar veu als infants, potenciar i dinamitzar la seva participació en la vida pública de la seva ciutat i promoure la un espai de debat i concretar de manera visible la seva consideració com a ciutadans amb capacitat plena d’opinió i expressió.

Entre la resta de punts de l’ordre del dia, val a destacar la moció relativa als pressupostos de la Generalitat, per la qual l’Ajuntament demanarà al Govern de la Generalitat que inclogui al seu pressupost partides per a millores pendents a Tremp i el Pallars, com Comiols, el Pla Únic d’Obres i Serveis, camins o la implementació del pla d’equipaments culturals per a La Lira, a més que es liquidi el deute que té amb els diferents municipis i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. Així mateix, es va acordar una modificació de les ordenances fiscals, d’una banda s’augmentarà la fiança per a la cessió d’ús d’instruments i s’afegirà una tarifa mensual per a aquesta cessió. I, d’altra banda, també es modificarà l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres. En aquest sentit es redefineix la bonificació de fins al 95% de construccions que siguin declarades d’especial interès o utilitat municipal, donant especial rellevància a les bonificacions de les obres ubicades al nucli històric de la ciutat de Tremp.

ple1

En finalitzar la sessió, la regidora de Benestar va llegir manifest del Dia Internacional de les Dones i va voler destacar la presència majoritària de dones al consistori trempolí (8 dones i 5 homes).

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 886 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×