MÉS DE 200 NENS I NENES DEL JUSSÀ JUGUEN A CONÈIXER EL MÓN

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

MÉS DE 200 NENS I NENES DEL JUSSÀ JUGUEN A CONÈIXER EL MÓN

Més de 200 nens i nenes així com 40 monitors/es que integren les diferents activitats d’estiu que es desenvolupen al Pallars Jussà, han participat en la Trobada de Casals-Jocs del Món que enguany s’ha celebrat a Talarn.

Aquesta activitat, que arriba a la seva dotzena edició, té un doble objectiu, d’una banda que  els nens i les nenes de la zona coneguin les diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc, però també agermanar els casals d’estiu que es desenvolupen a diferents municipis de la zona.

Per dur a terme aquesta activitat els responsables dels propis casals s’han coordinat per treballar els diferents continents i plasmar aquest aprenentatge ens els diferents jocs que s’han desenvolupat durant la jornada, cadascun dels quals són tradicionals d’algun dels cinc continents.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, present a la trobada, ha explicat que aquesta activitat promou els valors educatius alhora que permet que els nens i les nenes dels diferents municipis de la comarca es coneguin i estableixin vincles d’amistat. Mullol també ha valorat els casals d’estiu com una eina de dinamització dels pobles de la comarca

Aquesta activitat, organitzada conjuntament pel Servei d’Immigració i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà així com l’ajuntament de Talarn compta amb la col·laboració de la de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

CONÈIXER EL MÓN
NENS I NENES DEL JUSSÀ JUGUEN A CONÈIXER EL MÓN

Notìcies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 154 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×