Comunicat oficial del Consell Comarcal del Pallars Jussà on s’estableixen diferents mesures preventives davant la crisi del coronavirus

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Comunicat oficial del Consell Comarcal del Pallars Jussà on s’estableixen diferents mesures preventives davant la crisi del coronavirus

Atenent les mesures dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, en la instrucció 2/2020 d’11 de març de protecció i organitzatives d’aplicació al personal del servei de l’Administració amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2, en especial en referència al punt 3.4 d’Atenció al públic, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha adoptat diverses mesures de prevenció:

  • Es prioritza l’atenció via telefònica i digital de les consultes de caràcter ordinari, s’estudiaran mesures de teletreball i només s’atendran presencialment els casos que els i les professionals considerin d’urgència. 
  • Es tanquen al públic els edificis del Consell Comarcal següents: Epicentre, Casal Manyanet, les dependències del carrer Pau Casals, Cdiap, el SIS i la deixalleria.
  • Es manté obert l’edifici central (Casa Sullà) amb restriccions d’accés. Únicament s’atendran  a usuaris dels serveis socials bàsics considerats casos d’urgència segons marquen les instruccions del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Es continua prestant, en horari compactat, el servei de recollida i tractament de residus.
  • S’estableixen mesures de suport i contacte amb els 13 ajuntaments que tenen conveni amb el Consell, mitjançant el tècnic comarcal de protecció civil.
  • S’anul·len tots els actes públics organitzats pel Consell o aquells que s’havien de dur a terme en les seves dependències durant aquest mes de març. 
  • Es deixa de prestar el servei de menjador i transport escolar, seguint les indicacions del departament d’Ensenyament.
  • Es manté, fins a nova ordre, el transport puntual a la demanda.

La voluntat del Consell Comarcal del Pallars Jussà amb aquestes mesures és la de contribuir a contenir l’expansió del coronavirus SARS-CoV-2.  Malgrat les molèsties que aquestes us puguin ocasionar, cal que tots i totes prenguem consciència que només amb la responsabilitat personal i col·lectiva podrem fer front a aquesta situació excepcional.

Comunicat oficial
Comunicat oficial
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 43 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×