‘Carretera i Manta’ completa un estiu d’alta participació amb una donació a La Seu Solidària

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

‘Carretera i Manta’ completa un estiu d’alta participació amb una donació a La Seu Solidària

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha completat una nova temporada en antena amb una donació solidària i el sorteig d’un viatge a Mallorca entre els oients que hi han trucat al llarg de l’estiu.

L’espai de l’emissora municipal urgellenca manté l’èxit d’audiència i enguany ha reforçat el seu caràcter multimèdia, amb més participació en els seus concursos a xarxes socials, que s’afegeixen als premis que ofereix habitualment als oients a través del telèfon. Enguany s’ha superat les 2.300 participacions, sumant totes aquestes opcions. Fruit d’aquesta alta participació, aquest dijous s’ha fet, un any més, el lliurament d’un xec de 250 € per a un projecte solidari local, que enguany ha correspost a l’ONG La Seu Solidària. Lourdes Porta i Anna Vilarmau, membres de l’entitat, han rebut l’aportació de mans de Josep Marsino, de Simac Electroservei, establiment que ha ofert un any més aquesta col·laboració. Al lliurament també hi ha estat present la tinent d’alcalde i regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Christina Moreno.

Actualment La Seu Solidària té com a línia d’actuació els projectes de caire local adreçats a infants o adolescents en situació vulnerable. Aquest any passat, com a principal novetat, han estrenat un local propi, al costat de la plaça de Joan Sansa. A la memòria d’activitats del 2022, l’entitat esmenta la seva participació en el projecte d’Acompanyament Educatiu, juntament amb les escoles de la ciutat, l’Ajuntament, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i Càritas d’Urgell. Aquest servei compta amb 6 voluntaris i presta suport escolar a alumnes urgellencs de primària en situació vulnerable.

En la mateixa línia i per al mateix perfil d’escolars, l’ONG ha promogut cursos per afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa, en què hi han participat 15 infants gràcies a la implicació de dues voluntàries. Paral·lelament, s’ha ofert beques per a adquisició de llibres o material escolar, que s’han concedit a 4 alumnes, i s’ha col·laborat en el Tió de Nadal SIS, amb regals per a infants i adolescents. Una cinquena acció d’aquest àmbit ha estat la col·laboració en el projecte d’aliments frescos en períodes en què no hi ha menjador escolar, en coordinació amb el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

Christina Moreno ha agraït la tasca que duen a terme entitats com La Seu Solidària, que de fet és la degana dels col·lectiu de l’àmbit solidari i de cooperació que hi ha a la ciutat. 

completa un estiu
‘Carretera i Manta’ completa un estiu d’alta participació

Sorteig del viatge

Tot seguit s’ha fet el sorteig del viatge a Mallorca, ofert per CadíTours. La guanyadora ha estat l’oient Carmen Navinés, amb la trucada número 177, feta al començament de la temporada.

També s’ha sortejat un obsequi de l’associació Menja’t l’Alt Urgell, que ha guanyat Marga Casal(trucada número 1.139), i una invitació pel Ràfting Parc, que ha correspost a Juani Menduiña (número 487).

‘Carretera i Manta’, dirigit i presentat per Ignasi Cervera i amb la producció de Pep Graell, Marta Pujantell i Joan Adell, ha ofert un estiu més un gran nombre de premis setmanals pels oients, gràcies als patrocinadors i col·laboradors.

Al llarg de l’estiu s’ha emès més d’un centenar d’entrevistes, la gran majoria relacionades amb activitats d’aquesta època a la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. Entre els convidats d’enguany han destacat noms com el piragüista Miquel Travé, el grup musical Doctor Prats, la cantant Damaris Gelabert, el presentador i humorista Peyu, l’empresari Joan Planes, l’escriptora Laura Casanovas, el biòleg marí Marc Cerdà, el musicòleg Artur Blasco i l’il·lustrador Xavi Casals.

‘Carretera i Manta’, que ben aviat celebrarà tres dècades en antena, ha comptat enguany amb el patrocini de: Cadí Tours, Funicamp, La Casa del Matalàs, Menja’t l’Alt Urgell, Mister Craftsman, Rafting Parc, Simac Electrònica i Stiu 3000-Up Now.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 226 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×