TREMP PROGRAMA DIFERENTS ACTIVITATS PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TREMP PROGRAMA DIFERENTS ACTIVITATS PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

La programació, de l’1 al 9 de març, inclou xerrades, tallers i propostes culturals diverses

L’Ajuntament de Tremp se suma a la commemoració del  Dia Internacional de les Dones i ho fa amb un programa d’activitats que dona visibilitat a la reivindicació de la igualtat real i efectiva de dones i homes.Els actes començaran divendres 1 de març, amb la projecció del film Creatura, dirigida per Elena Martín, a càrrec de l’Associació d’Amics del Cinema de Tremp. Seguiran el 4 de març amb la xerrada Un món ple de colors: fomentant la diversitat i l’acceptació corporal, amb la dietista Anna Grau i la psicòloga Montse Caselles, treballadores del CAP de Tremp.  El 5 de març, la sala de plens de l’Ajuntament acollirà la conferència La llevadora, la salut i els drets sexuals i reproductius a càrrec dels professionals de l’equip ASSIR: Juan Miquel López, Aurora Villarreal i Mireia Vilageliu.

Per altra banda, dimarts 5 i dimecres 6 de març, l’alumnat de 2n, 4t i 6è de primària de les escoles de Tremp participaran en tallers de prevenció dels trastorns de la conducta alimentària a càrrec de l’ACAB (Associació contra l’anorèxia i la bulímia). I el 7 de març hi haurà una xerrada a càrrec de Maria Clèries, fisioterapeuta del CAP de Tremp, sobre la prevenció de problemes de sòl pèlvic a la sala de plens de l’Ajuntament.

L’acte central del dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, consistirà en la lectura del manifest institucional al migdia a la plaça de la Creu, i a la tarda l’Espai Cultural la Lira oferirà l’espectacle Veus que no veus de la Cia. Pepa Plana.

Tancant el programa, el dissabte 9 de març, l’Associació de dones Rosa d’Abril organitza una matinal de Dones i Poesia que clourà amb una demostració de dansa i l’aixecada d’un pilar de la colla castellera Malfargats de Pallars acompanyat d’un aperitiu amb productes de proximitat.

COMMEMORAR DIA
ACTIVITATS PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 312 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×