El Club de Golf Ribagorça celebra el seu 25è aniversari amb un torneig al Raimat Golf Club

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Club de Golf Ribagorça celebra el seu 25è aniversari amb un torneig al Raimat Golf Club

Se celebrarà el dia 27 de març en la modalitat ‘stableford’

El diputat Jordi Verdú; el president del Club de Golf Ribagorça, Miquel Solanes; el president del Raimat Golf Club, Josep Ramon Gabàs; el delegat de la Federació Catalana de Golf a Lleida, Robert Serentill, i el director d’atenció al client de PIMET, Roger Giner, han participat en la presentació del torneig del 25è aniversari del Club de Golf Ribagorça, que se celebrarà a les instal·lacions del Raimat Golf Club diumenge, 27 de març.La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa del Palau de la Diputació, i ha comptat també amb l’assistència del diputat Agustí Jiménez.

El torneig, que es disputarà en 18 forats individuals en la modalitat stableford, servirà per testimoniar la creació del Club de Golf Ribagorça el 29 de març de 1997. Entre l’estiu de 1997 i 1998 la nova entitat esportiva va instal·lar el camp de pràctiques a Barruera en un prat cedit per l’Ajuntament de la Vall de Boí, però no va ser fins l’estiu de 1999 quan es van traslladar al “Prat de Dalmau” del Pont de Suert, fruit de les converses amb els propietaris i l’Ajuntament, tal com ha explicat Miquel Solanes.

Jordi Verdú ha felicitat l’entitat pel 25è aniversari i pel fet de celebrar-ho “prop de casa nostra, per ajudar al desenvolupament, no només esportiu, sinó també econòmic”. També ha encoratjat l’entitat a poder celebrar-ne molts més “i que us puguem felicitar des de la Diputació i els puguem compartir”.

Robert Serentill ha dit, per la seva banda, que “el Club de Golf Ribagorça és el club sense camp més antic que té la Federació, i és el segon en importància a Catalunya”. De la seva banda, Josep Ramon Gabàs ha recordat l’excel·lent relació que mantenen els dos clubs i que també manté amb la resta de clubs de la demarcació.

Club de Golf Ribagorça

Les instal·lacions, referència del golf a la zona pirinenca, disposen de zona de tir de 200 metres, puttartificial de 100 m2bunker, servei de bar, lloguer de pals i petit recorregut.

El club va celebrar tornejos socials a Benasc, en una primera època, i posteriorment, al camp francès de Lannemezan.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 141 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×