Dissabtes d’Art i Ciència al Centre d’Art i Natura de Farrera

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Dissabtes d’Art i Ciència al Centre d’Art i Natura de Farrera

Després de rebre el Premi Nacional de Cultura 2020, que atorga el CONCA, el Centre d’Art i Natura (CAN) de Farrera (Pallars Sobirà, Alt Pirineu i Aran) busca per aquest 2022 obrir noves franges d’edat entre el públic més jove.

El CAN va acabar el  2021 amb un alt nombre de residents de diferents disciplines i va poder celebrar el 25è aniversari com a residència de treball per a artistes i investigadors, a ple rendiment. Enguany inicia aquest nou cicle d’activitats anomenades ”Dissabtes d’Art i Ciència”, unes jornades mensuals pensades per a tota la família amb la divulgació científica i cultural com a reclam principal. Els Dissabtes d’Art i Ciència comencen a les 10h del matí per acabar a la tarda i ofereixen l’oportunitat de dinar al mateix Centre amb un menú especial elaborat pel xef, Arnau Llobet, o com a alternativa, dur-se el picnic la família i gaudir dels entorns de muntanya.El cicle, que va arrencar amb els experiments del divulgador científico, Marc Boada Ferrer, tot fonent minerals metàl·lics i introduint la geologia del lloc, seguirà amb Anna Bonet, divulgadora de l’arqueologia, que ens introduirà la prehistòria amb històries i tallers de pintura, entre d’altres.

 La resta d’activitats programades dins el cicle Dissabtes d’Art i Ciència, continuaran fins al final de tardor  amb, enter d’altres, Marina Lee Crombie, divulgadora del món de les papallones, Pep Gol, trompretista i inventor de sons, entre d’altres experts. Les inscripcions es poden trobar al mateix web del Centre d’Art i Natura i funcionen amb reserva prèvia a un cost molt popular gràcies al suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

Ciència
Dissabtes d’Art i Ciència al Centre d’Art i Natura de Farrera (Tornem a la Prehistòria en família, amb Anna Bonet @lapluja)
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 56 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×