Accés adaptat a l’absis de Santa Maria de Cardet

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Accés adaptat a l’absis de Santa Maria de Cardet

Dins del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, s’inicia l’obra d’adequació de l’accés a persones amb mobilitat reduïda a l’àbsis de Santa Maria de Cardet.

El PSTD finançat per  Fons Next Generation EU i rebut per l’ajuntament de la Vall de Boí es desenvoluparà durant els propers tres anys i vol promoure un nou model de turisme sostenible i inclusiu que permeti  el desenvolupament social, ambiental i econòmic de la destinació amb una especial atenció a la millora de l’accessibilitat al Patrimoni Cultural i Natural.L’església de Santa Maria  de Cardet, declarada Patrimoni Mundial amb totes les esglésies de la Vall de Boí, té un espectacular àbsis construït aprofitant el fort pendent del terreny i que fins l’actualitat tenia un difícil accés , ara amb l’obra prevista dins del Pla de sostenibilitat millorarà molt la seva accessibilitat i possibilitat de visita.

L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració d’un veí, propietari del terreny que envolta l’església  que ha cedit el terreny a l’ajuntament per a l’ús públic  per tal de facilitar l’accés i millorar així la visita de totes les persones i principalment d’aquelles amb dificultats de mobilitat.

El Pla de Sostenibilitat de la Vall  de Boí, planteja convertir el  municipi en uns destinació de referència per la seva accessibilitat, en totes les seves formes i possibilitats.

L’obra d’accés a l’absis es durà a terme en els propers dies i es preveu la seva finalització durant el mes de gener.

Aquesta és una de les 17 actuacions que conformen el Pla de Sostenibilitat, que es divideix en quatre eixos principals, transició verda, millora de la eficiència energètica, transició digital i competitivitat turística.

Cardet
Accés adaptat a l’absis de Santa Maria de Cardet Dins del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 548 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×