La cantautora Itsasgorak oferirà un concert a La Seu d’Urgell, dins la programació KM.O de la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La cantautora Itsasgorak oferirà un concert a La Seu d’Urgell, dins la programació KM.O de la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran

• El concert tindrà lloc el 10 de novembre a les 20:30 h a La Sala de la Immaculada (La Seu d’Urgell). 

ITSASGORAK, cantautora de Vilanova de Bellpuig, ve a foragitar les marees altes com el seu nom artístic indica. Aquest, és un nom de denominació basca i creació pròpia de l’autora que significa “marees altes”, d’aquí la pretensió de fer gemegar les nostres profunditats mitjançant la música, llenguatge universal.Les seves dues trinxeres són la veu i la guitarra, coneguda com “La Roja”. Amb el seu estil de música reivindicativa i de protesta pretén remoure les consciències del que ens passa pel cap i ens insta a ser crítics, i així, prendre’ns el privilegi de poder-nos sentir una mica més lliures en aquest món actual. La seva trajectòria musical va començar a caminar l’any 2017 i ara ressegueix el territori de les terres de ponent obrint la seva panoràmica a nous escenaris. “La música em permet extrapolar el que porto a dins i em permeto el luxe de posar-li nom i veu”.

Actualment, ha tret el seu primer disc sota el nom de Florir per tornar a marcir, produït per Smart Mix Studio que ve acompanyat de cinc temes íntims i vivencials que parlen sobre els diferents cicles vitals que adopten les plantes al llarg de la vida i com ho fem també les persones.

Aquesta cantautora i proposta emergent defensa la creació en català com a llengua mare, a més de tenir cançons en castellà i us convida a vibrar una bona estona amb ella i deixar-vos portar per la música.

Videoclip: https://youtu.be/dzVGVrLv_kc

Suport i col·laboradors

Aquest concert compta amb el suport de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’Institut Català de les Empreses Culturals, Fundació ICG i Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc.

cantautora Itsasgorak

Preu de les entrades: 8 € / 6 € (anticipada) / 3 € (Apropa Cultura)

Per entrades i més informació cal consultar la pàgina web www.orfeolleidata.cat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 202 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×