Campionats de Catalunya de Velocitat de la Molina

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Bon cap de setmana a nivell competitiu dels corredors i corredores del Club CEVA en els Campionats de Catalunya de Velocitat celebrats a La Molina.

Eugene Brotons va ser 4a en SG U/16 mentre que Alfonso Cubillo va aconseguir ser 6è en SG U/14, tots dos corredors del Club CEVA, en els Campionats i Catalunya de Velocitat del cap de setmana.

Per la seva banda, a més d’aquests dos esquiadors, els competidors del Club CEVA van tancar un bon cap de setmana amb el 11è lloc de Víctor Bultó Gil-Vernet en SG1 U/14 Homes, la 12a posició d’Alexia Ferret Pérez a SG1 U/16 dames, Hugo Soler-Duffo, que va ser 7è en SG1 U/16 Masculí i la 13a posició de Nicolás Cubillo Goytre i Jan Jorge Berge també en SG1 U/16.

En SG U/14 Femení Andrea Rodríguez Elosegui va ser 13a, mentre que Víctor Bultó va acabar 10è en SG U/14 Homes.Nicolás Cubillo va ser 9è en SG U/16 Masculí, Hugo Soler va ser 10è i Jan Jorge 12è en aquesta categoria.Finalment, destacar la participació dels esquiadors del Club CEVA al III Memorial Carlos García “CHAPI”, que es va celebrar del 29 al 31 de març a Formigal.

Concha Manen del Club CEVA, va ser 1a en GS i SL i 2a en SG, per la seva banda Teresa Rigau, va acabar 1a en SG i 2a en GS i SL.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots