Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
La Diputació col·labora un any més amb la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple
 
El proper diumenge, unes 110 piscines de les comarques lleidatanes se sumaran a aquesta campanya solidària
 
Més de 600 piscines a Catalunya i unes 110 a les comarques lleidatanes participen activament en la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que aquest any se celebrarà el diumenge 10 de juliol i que des de fa més de vint anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.
 
Milers de lleidatans i lleidatanes es mullaran i es banyaran per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.
 
La Diputació de Lleida ha presentat en roda de premsa la nova edició del Mulla’t comptant amb la participació de la vicepresidenta primera, Rosa Perelló; de la vicepresidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya, Conxita Tarruella; de la regidora de la Paeria de Lleida, Montse Parra, i de l’alcaldessa de Raimat, Eva Horcajada.
 
La vicepresidenta Rosa Perelló ha declarat que la Diputació de Lleida continua donat suport  a aquesta campanya per mostrar el suport a les persones afectades per la malaltia i als seus familiars.
 
La vicepresidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Conxita Tarruella, ha agraït als més de 320 voluntaris de la demarcació que participaran diumenge en aquesta campanya solidària i de sensibilització social per aquesta malaltia. Així mateix, Tarruella també ha mostrat el seu agraïment als ajuntaments d’arreu de les comarques lleidatanes que, any rere any, col·laboren amb el Mulla’t, així com els clubs esportius, associacions de dones i entitats socials.
MUllat_2016
 
Aquest any, Tarruella ha desitjat poder arribar als 55.000 euros de recaptació.
 
L’acte central a Lleida tindrà lloc a les piscines de Raimat a partir de les dotze del migdia. L’alcaldessa de Raimat, Eva Horcajada, s’ha mostrat orgullosa de la gent del poble, que s’ha bolcat en l’organització d’aquest acte central que per primera vegada se celebra fora de Lleida.
Està previst que sigui un dia festiu i lúdic, ple d’activitats per tota la família amb inflables, animació musical, un dinar solidari i altres actuacions de grups locals.
 
La regidora d’Esports de la Paeria de Lleida, Montse Parra, ha afirmat que la Fundació Esclerosi Múltiple va ser en el seu moment pionera en l’organització d’aquesta mena d’activitats que fusionen l’esport i la solidaritat. Cal mencionar que la recaptació de totes les piscines municipals de Lleida del proper diumenge aniran per col·laborar amb la campanya Mulla’t.
 
Aquest dimarts s’ha presentat tot el nou material (gorres, tovalloles, samarretes, bosses de platja) que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest any, tot aquest material ha estat dissenyat pel taller de joves estudiants amb Síndrome de Down i autisme, La Casa de Carlota.
 
Una altra forma de col·laborar és mitjançat la compra d’ampolles d’oli Mulla’t, elaborat per petits productors catalans units sota la marca Olis de Catalunya. Per cada ampolla d’oli venuda es cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple.
 
Finalment, Conxita Tarruella ha agraït el suport de la Diputació de Lleida pel finançament de les obres del nou centre de neurorehabilitació integral Martí i Pol a Lleida, que obrirà les seves portes a finals de setembre.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.623 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×