L’Oficina Jove de l’Alt Urgell se suma de nou a la Campanya Europea Time to move 2020 “Descobreix noves maneres de viure Europa”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell se suma de nou a la Campanya Europea Time to move 2020 “Descobreix noves maneres de viure Europa”

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell se suma a la iniciativa emblemàtica d’Eurodesk “Time to Move” , juntament amb Pirineus Creatius. Aquesta campanya torna a tenir lloc durant el mes d’octubre, per tal de donar a conèixer a les persones joves de la comarca les oportunitats de programes internacionals que estan al seu abast de voluntariat, pràctiques,  així com el servei de mobilitat internacional.

Enguany, a causa de la situació de pandèmia, no s’han dut a terme activitats presencials, però s’ha volgut mantenir l’essència de la campanya. És per aquest motiu que l’Oficina Jove alturgellenca ha volgut recollir les experiències de mobilitat internacional de joves urgellencs.

De la mà de Pirineus Creatius, s’han creat 4 vídeos, amb la participació d’un total de 20 joves, on s’expliquen les seves vivències en els programes d’Intercanvis Juvenils, Pràctiques professionals (TLN Mobilicat i Eurodissea), Voluntariat  europeu (actualment és el programa de Cos Europeu de Solidaritat) i Camps de treball internacionals.

Aquests vídeos aniran apareixent a les xarxes socials d’ambdós entitats (Pirineus Creatius i Oficina Jove de l’Alt Urgell) a partir d’aquesta setmana. A final de la setmana vinent hi haurà un últim vídeo-resum de totes les experiències juntes.

La producció dels vídeos és conjunta entre l’entitat Pirineus Creatius i l’Oficina Jove, i és una actuació cofinançada dins la Campanya Time to move per Erasmus+, l’Agència Nacional Espanyola-INJUVE.  

Campanya Europea
Campanya Europea

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 73 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×