El Conselh Generau d’Aran s’uneix a la tercera campanya de matchfunding “Arrela’t” Alt Pirineu i Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau d’Aran s’uneix a la tercera campanya de matchfunding “Arrela’t” Alt Pirineu i Aran

  • Aquesta iniciativa de micromecenatge preveu ajudar a finançar sis projectes amb retorn social als territoris de l’Alt Pirineu i Aran, complementant amb fons públics les aportacions de la ciutadania a través de la plataforma goteo.org

Per tercer any consecutiu, el Conselh Generau d’Aran s’uneix a la convocatòria de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori, el Matchfunding “Arrela’t” Alt Pirineu i Aran, que té com a objectiu contribuir a posar en pràctica noves fórmules per a reactivar el teixit socioeconòmic de l’Alt Pirineu i Aran.

En aquesta acció de micromecenatge, les administracions completen amb un fons públic de 24.000€ les aportacions que la ciutadania fa a través de la plataforma goteo.org. Està previst repartir un mínim de 48.000€ entre un màxim de sis projectes que seran triats per un jurat independent, en funció de les bases previstes.Aquesta tercera convocatòria conjunta de les sis comarques de l’Alt Pirineu i Aran seguirà la línia de les dues anteriors, que van ser tot un èxit. Es tracta d’un procés que compta amb diverses etapes i que acabarà amb la campanya de finançament col·lectiu.

Primer, per a donar a conèixer aquesta convocatòria, i per a informar i resoldre els dubtes que sorgeixin, s’obrirà un formulari perquè les persones amb projectes interessats puguin demanar rebre més informació sobre el procés:

https://ja.cat/minteressaelMATCHFUNDING/

Després, es faran les sessions informatives i començaran els acompanyaments per a la preparació dels projectes en tot el territori de l’Alt Pirineu i Aran. En aquest període, mitjançant el suport d’agents, s’acompanyarà la preparació de la candidatura dels projectes.

A partir de mediats de maig, i al llarg de tot un mes, s’obrirà el concurs on les iniciatives pirinenques podran presentar el seu projecte definitiu perquè un jurat valori i triï les sis idees guanyadores. Es preveu seleccionar un projecte per comarca tenint en compte el seu impacte al territori en termes socials, de sostenibilitat, equilibri territorial, de reforç democràtic, innovació i retorn social.

Per a acabar, els projectes triats rebran una formació i acompanyament intensiu per part de la Fundació Goteo per a dissenyar les respectives campanyes de comunicació i micromecenatge. S’espera que aquest assessorament els permeti aconseguir l’objectiu de finançament mínim (almenys 4.000€). Aquesta iniciativa està promoguda pel Conselh Generau d’Aran i els Consells Comarcals de l’Alta Ribagorça, Alt Urgell, Cerdanya, Pallars Jussà i Pallars Sobirà, les Oficines de Joventut d’aquests territoris, els serveis de promoció econòmica i treball d’aquestes institucions, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el Consorci GAL Alt Urgell- Cerdanya, el Consorci Leader Pirineu Occidenal i l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, amb el suport de la DG de Joventut, la Diputació de Lleida i la de Girona.

campanya de matchfunding
campanya de matchfunding
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 89 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×