L’Ajuntament de Bossòst ultima un pla d’ajudes a el comerç, l’hostaleria i la petita empresa

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Ajuntament de Bossòst ultima un pla d’ajudes a el comerç, l’hostaleria i la petita empresa

Atorgarà subvencions de 500 euros a 100 negocis per les pèrdues ocasionades per l’impacte de la pandèmia.

L’Ajuntament de Bossòst ultima un pla d’ajudes als titulars dels comerços, bars, restaurants i petites empreses del municipi. Aquest pla preveu dirigir-se a prop de 100 activitats de la localitat amb l’objecte d’atorgar una subvenció de 500 euros a cadascuna d’elles a causa de les pèrdues ocasionades per l’impacte de les restriccions de la pandèmia de l’COVID-19. Aquests ajuts es vehicularan a través de la corresponent convocatòria, d’acord amb les seves bases i la seva partida pressupostària.

L’alcalde, Amador Marqués, ha explicat que “el consistori porta temps treballant en aquestes ajudes per incorporar-les al pressupost municipal de 2021 i puguin tramitar amb facilitat els afectats, un cop el Govern central ha donat el vistiplau a la flexibilització de la regla de despesa i l’Ajuntament ha finalitzat el seu Pla Econòmic Financer “. D’aquesta manera, preveu mobilitzar prop de 50.000 euros per a aquesta finalitat, “dins dels limitats recursos d’un municipi de 1.200 habitants”, ha recalcat.

“Volem que aquestes subvencions siguin àgils i arribin a tots els afectats pels tancaments d’activitat, d’acord amb la legislació vigent”, ha declarat l’alcalde. Cal recordar que Bossòst, l’economia es basa sobretot en el comerç i l’hostaleria de frontera, s’ha vist afectat greument pel confinament perimetral, que ha reduït dràsticament la mobilitat entre territoris fronterers.

Supressió de taxes municipals

Aquesta mesura se suma a la supressió, en aquest 2021, de la taxa per ocupació de la via pública mitjançant terrasses i altres elements i de la taxa per obertura de noves activitats econòmiques al municipi. Les dues mesures van encaminades a ajudar i reactivar l’economia local.

Bossòst ultima un pla
L’Ajuntament de Bossòst ultima un pla d’ajudes a el comerç, l’hostaleria i la petita empresa
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 63 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×