Estades de TreballDarrers dies de la Beca Art i Natura a la CreacióCurs d’Il·lustració CientíficaTaller d’Escriptura i Natura

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Estades de TreballDarrers dies de la Beca Art i Natura a la CreacióCurs d’Il·lustració CientíficaTaller d’Escriptura i Natura

Així com l’herba cau inexorablement aquests dies de juliol al pas del tractor, els cursos d’estiu del mes del sol també s’han celebrat i ja són història. Malgrat el temps d’incertesa que vivim la majoria s’han pogut realitzar amb afluències diverses i alt nivell de participació. Des d’aquí volem agrair a totes i a tots els que n’heu pres part i als professors i experts per la vostra professionalitat. 

Als creadors despistats us recordem que demà passat s’acaben els terminis per a presentar candidatura a la Beca Art i Natura a la Creació 2020. Una beca que convoquem conjuntament amb el Centre d’Art La Panera de Lleida i que ofereix dos mesos d’estada per a desenvolupar projectes visuals o multidisciplinars amb alguna connexió amb l’alta muntanya.

Les estades de treball individual són ara les protagonistes fins a finals d’agost, i esperem que durant la tardor continuin ben vives. Enguany trobem a faltar la diversitat cultural d’artistes i creadors d’altres països, però la resposta dels propis està essent molt bona i només queda alguna habitació lliure a mig agost.

La darrera setmana d’agost es celebrarà la 15ena edició del Curs d’Il·lustració Científica, el més veterà de tots. Un any més amb Meritxell Campos, deixeble de Carles Puche (en confinament voluntari a Campins), que va demostrar seguir els passos del mestre. Encara queden algunes places!

Immediatament després del Curs acollirem la darrera etapa del Grand Tour 2020 que organitza Nau Côclea. Aquesta acció que predica l’art del caminar, entre el 8 i el 30 d’agost recorrerà la distància que mena de Tàrrega a Farrera passant pels llocs més inspiradors i diversos de la cultura local a través d’un paisatge canviant ple de contrastos.

Beca Art

Ja a primers de setembre (5 i 6) el Taller d’Escriptura i Natura menat per Raquel Picolo continuarà demostrant que l’entorn d’alta muntanya no només és inspirador sinó que també és la millor aula per a l’aprenentatge: observació, tècnica i sensibilitat són en bona mesura les claus de qualsevol creació. Enguany el curs rebrà els guanyadors dels concurs de relats del confinament del Diari Segre.

Per qualsevol informació consulteu a la web: farreracan.cat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 40 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×