La Seu d’Urgell celebra la jornada d’activitat esportives gratuïtes i a l’aire lliure BeActive Night en la Setmana Europea de l’Esport

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Seu d’Urgell celebra la jornada d’activitat esportives gratuïtes i a l’aire lliure BeActive Night en la Setmana Europea de l’Esport

La plaça de les Monges de la Seu d’Urgell serà el centre neuràlgic el pròxim dissabte 23 de setembre, a partir de les 17:30 i fins les 23:30 hores, de la jornada d’activitats esportives gratuïtes BeActive Night que s’emmarca en la Setmana Europea de l’Esport.

Jornada constarà d’un total de 7 activitats físiques adreçades a tots els urgellencs i urgellenques, coordinades des del Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc amb la col·laboració de diferents entitats i clubs de la nostra ciutat.El programa BeActive Night d’activitats esportives és el següent:

17:30.- Cursa d’Orientació, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Urgell.

18:00.- Master Class Spinning, amb la col·laboració d’Urban Sport.

19:00.- Acte institucional d’inauguració.

19:15.- Master Class Body Attack, amb la col·laboració d’Urban Sport.

19:15.- Caminada Popular i de Marxa Nòrdica, amb la col·laboració de AE Marxa Nòrdica Cadí Pirineus.

20:00.- Master Class Body Combat, amb la col·laboració del centre esportiu Esquitx.

21:00.- Master Class de Zumba, amb la col·laboració del centre esportiu Esquitx.

22:00.- Master Class de Bachata.

Val a dir que totes les persones participants en les activitats rebran un obsequi de la Setmana Europea de l’Esport BeActive, fins a esgotar les existències.

BeActive Night

BeActive Night

Dintre dels actes promoguts pel Consejo Superior de Deportes i el Consell Català de l’Esport en aquesta Setmana Europea de l’Esport destaca l’esdeveniment de la BeActive Night. Es tracta d’una jornada amb activitats esportives gratuïtes i a l’aire lliure, traient l’esport al carrer mitjançant diferents propostes de master class, exhibicions esportives i d’altres activitats.

La Seu d’Urgell ha estat seleccionada pel Consejo Superior de Deportes i el Consell Català de l’Esport, juntament amb Puigcerdà, Tarragona i Esplugues de Llobregat, un dels quatre municipis catalans que acollirà aquesta proposta esportiva del BeActive Night.

Sota el lema de BeActive, l’objectiu és implicar tots els estaments socials per a que duguin a terme una o més accions que fomentin l’activitat física i els bons hàbits alimentaris entre la població.

La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme. Durant la setmana del 23 al 30 de setembre de 2023 es tornarà a celebrar de manera simultània a tots els països membres de la UE i d’altres de la resta del continent que s’hi han anat sumant des de 2015, arribant a adherir-se fins a 40 països en l’edició de 2022.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 123 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×