Territori i Sostenibilitat impulsa un projecte per implantar barreres antiallaus a la C-28, a Alt Àneu

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Territori i Sostenibilitat impulsa un projecte per implantar barreres antiallaus a la C-28, a Alt Àneu

  • L’actuació s’emmarca en els treballs per afavorir la mobilitat i la seguretat viària en la carretera que comunica la Val d’Aran i el Pallars Sobirà
  • L’execució de les obres tindrà un pressupost estimat en 300.000 euros
barreres antiallaus
projecte per implantar barreres antiallaus a la C-28, a Alt Àneu

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en licitació la redacció del projecte constructiu que definirà les actuacions necessàries per a la implantació de barreres antiallaus a la C-28 a Alt Àneu. La redacció del projecte es licita per un import de 38.000 euros i un termini de cinc mesos. Es preveu que aquesta actuació de seguretat viària comporti una inversió de 300.000 euros.

La carretera C-28, eix de comunicació entre la Val d’Aran i el Pallars Sobirà, passant pel Port de la Bonaigua, és objecte d’actuacions continuades per a la seva protecció contra allaus, per tal de facilitar la mobilitat. Així, l’any passat van finalitzar les obres d’implantació de barreres paraallaus a la zona del Cap de Comials, que incideix sobre un tram de la carretera C-28 també al terme municipal d’Alt Àneu, amb una inversió de 3,5 MEUR.

L’actuació que ara s’impulsa correspon a la col·locació de barreres antiallaus a la part baixa del talús del marge esquerre de la carretera, en un tram d’uns 100 metres de longitud, a l’entorn del quilòmetre 53,5. El projecte definirà i valorarà el tipus de barreres a instal·lar, alhora que els treballs previs necessaris per la seva implantació.

Notícies Pallars Sobirà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 53 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×