Baqueira Beret presenta a Lleida la temporada d’hivern 2021-2022

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Baqueira Beret presenta a Lleida la temporada d’hivern 2021-2022

Baqueira Beret va presentar el día 23 de novembre a Lleida les principals novetats de la estació d’esquí i snowboard per la temporada 2021-2022.

L’acció de l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu va arribar a la ciutat de Lleida després d’haver passat per 9 ciutats espanyoles en el viatge de promoció per a donar a conéixer l’oferta de les seves instal.lacions.El dia 23 de novembre es van presentar a la premsa totes le novetats d’un hivern que es preveu amb molta activitat a les pistes i après-ski. El mateix día també es va celebrar un acte obert al públic al Hotel NH Pirineus destinat als nombrosos esquiadors de la zona que son habituals a l’estació pirenaica.

Baqueira Beret és una estació propera pels esquiadors lleidetans, que aquest any segur que voldran gaudir de les seves pistes i serveis especialment gràcies a la meteorología de nevades que s’estan registrant els darrers dies.

Aquesta presentació a la  capital del Segrià forma part d’una gira per un total de 12 ciutats de la península on es promou, no només el destí de l’estació d’esquí, si no també les valls on està ubicada. Després del Covid, els responsables del centre hivernal han volgut apropar-se de nou al seu públic d’una manera presencial per informar de forma més directa i personal la seva oferta d’activitats i neu.

Les principals novetats que presenta l’estació per aquesta temporada 2021-2022 les trobarem a la zona de Beret amb més quilòmetres innivats i dos telecadires nous; TSD Clòt der Os i TQ Pla de Beret. També s’inverteix un any més per la sostenibilitat i la digitalització en serveis, a més de l’entrada al Freeride World Tour com esdeveniment de fora-pista de màxim nivell internacional que sitúa l’estació com un referent en qualitat de neu.

La previsió d’obertura per la temporada d’hivern es el 27 de Novembre, sempre que les condicions ho facin possible.

Baqueira Beret presenta
Baqueira Beret presenta a Lleida la temporada d’hivern 2021-2022
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 493 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×