Engalanem els balcons per Sant Jordi!

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Engalanem els balcons per Sant Jordi!

Desitgem que estigueu bé. Esperem que torni aviat el moment de compartir la convivència, que s’omplin de vida, de jocs i de rialles, les places, els carrers i els trossos. i és que, aquests dies, ens adonem que el secret de tot rau en les petites coses, en dedicar temps a allò i aquells que són importants.

Ara toca el cuida’t! que sempre diuen les padrines i els padrins, els més savis de casa, aquells que més n’han viscut. Ara més que mai és hora de cuidar-los, de cuidar-se, en resum, de cuidar-nos mútuament.

Tenim també present que cal que aprenguem dels menuts de casa, de la seva valentia i esforç. En aquests dies ells també són autèntics herois i heroïnes, i mereixen ser tractats com a Sant Jordis i Santes Jordines. Segur que molts adults, tancats a casa seva a la seva edat, n’hauríem fet de més grosses.

És un temps incert i difícil però hem d’intentar treure el millor d’aquestes circumstàncies, com ara l’oportunitat de compartir el temps que sovint no tenim, de conèixer-nos millor, d’oferir i rebre el suport de les persones que tenim a prop, de respondre col·lectivament a un repte en clau de solidaritat social.

No podem deixar d’agrair la dedicació, el compromís i l’empeny de totes les persones que aquests dies donen el millor d’elles mateixes. Parlem de professionals anònimes, que darrere de mascaretes, lluiten per totes i cadascuna de nosaltres.

En previsió d’una diada de Sant Jordi diferent i especial, l’Ajuntament de Sort anima a tothom a engalanar amb flors les seves cases i balcons per donar la benvinguda a aquesta festa, una iniciativa que surt de l’excedents de plantes i flors que tenen els vivers de la província de Lleida. A partir d’aquest dimecres, 15 d’abril, us deixem dues flors per habitatge per a que, a poc a poc, torni l’alegria als carrers.

balcons
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 81 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×