Avançar cap a l’equitat de gènere

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
El dia 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones
L’Institut Català de les Dones endega una campanya que posa de relleu el compromís de la societat catalana per avançar cap a l’equitat de gènere
La imatge commemorativa, unes mans enlairades sobre un fons de color lila, és un reconeixement a la lluita feminista

“Compromís amb l’equitat de gènere. #Equitat8m” és una campanya unitària de la Generalitat, diputacions i entitats municipalistes

8 de març 2016

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) divulga a partir d’avui la campanya “Compromís amb l’equitat de gènere. #Equitat8m” amb la imatge simbòlica d’unes mans de dones que demanen la paraula sobre un fons de color lila.La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch, ha explicat que “l’objectiu de la imatge commemorativa del 8 de març és fer un reconeixement al feminisme i a la lluita històrica de les dones per aconseguir l’equitat de gènere, i posar de relleu el compromís del conjunt de tota la societat catalana per avançar de manera eficaç i efectiva cap una igualtat d’oportunitats real entre dones i homes”.

Segons Teresa M. Pitarch, “aquest avenç serà possible gràcies al desplegament de la Llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, que és fruit d’un llarg camí de les dones a favor dels seus drets, i que ara també executarem comptant amb la participació i el suport del teixit d’entitats de dones del nostre país”.

“Compromís amb l’equitat de gènere. #Equitat8m” és una campanya unitària de la Generalitat, diputacions i entitats municipalistes que serà divulgada pels mitjans de comunicació propis de les institucions que la signen. A través del web de l’ICD tothom que ho vulgui pot aconseguir el cartell i els diferents formats per a la seva divulgació electrònica.

El dimarts dia 8 tindran lloc els actes institucionals a tot el territori on es llegirà la Declaració institucional del Govern de la Generalitat de Catalunya:

  • Alt Pirineu i Aran:12h. Oficina de Turisme. Camí de Cabanera. Sort.
  • Barcelona:17h. Palau de la Generalitat. Pl. De Sant Jaume. Barcelona.
  • Girona:19h. Auditori Josep Irla. Edifici Generalitat. Pl. Pompeu Fabra. Girona.
  • Catalunya Central:18h. Sala de plens de l’Ajuntament. Manresa.
  • Ponent:12h. Pl. Del 8 de març. Lleida.
  • Camp de Tarragona:12h. Sala d’actes. Casa de cultura. Passeig Caputxins 18. Valls.
  • Terres de l’Ebre: 12h. Delegació Govern. Palau Abària. C.Montcada 23. Tortosa.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.530 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×