EL CONSELL COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ IMPULSA UNA ENQUESTA PER AVALUAR LA POBRESA ENERGÈTICA A LA COMARCA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL CONSELL COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ IMPULSA UNA ENQUESTA PER AVALUAR LA POBRESA ENERGÈTICA A LA COMARCA

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, a través de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica, impulsa una enquesta ciutadana dirigida a totes les persones residents de la comarca per tal d’avaluar els usos energètics i les condicions d’habitabilitat de les llars pallareses. L’enquesta està oberta a tota la ciutadania i el temps estimar per respondre-la no sobrepassa els cinc minuts.

La pobresa energètica s’acostuma a relacionar amb no poder mantenir les nostres llars a una temperatura adequada durant l’hivern o l’estiu, a viure en habitatges ineficients energèticament o, també, amb no poder fer front a les factures que arriben d’aigua, llum o gas.Avaluar la incidència d’aquests factors a la comarca, així com el perfil de les llars vulnerabilitzades, és essencial poder dedicar recursos i polítiques específiques que ajudin a mitigar la problemàtica. D’aquesta manera, es demana a tota la població que respongui de forma anònima a una enquesta que ajudi a copsar la realitat de la comarca.

Des de l’agost de 2023, el Consell Comarcal  està sent beneficiari d’una assistència tècnica per part d’Enginyeria sense Fronteres per a fer una diagnosi social de la incidència de la pobresa energètica al Pallars Jussà. El projecte s’emmarca en la segona convocatòria de l’Energy Poverty Advisory Hub (EPAH), el Centre Europeu d’Assessorament per la Pobresa Energètica, en què es convida a autoritats i organitzacions a sol·licitar 9 mesos d’acompanyament expert per portar a terme accions contra la pobresa energètica.

AVALUAR LA POBRESA
EL PALLARS JUSSÀ IMPULSA UNA ENQUESTA PER AVALUAR LA POBRESA ENERGÈTICA A LA COMARCA

Enllaç a l’enquesta anònima: bit.ly/PobresaEnergeticaPJ

Sobre Enginyeria Sense Fronteres

Enginyeria sense Fronteres és una organització sense ànim de lucre dedicada a la lluita per una provisió i gestió justa dels serveis bàsics i els recursos dels territoris.

Més informació: esf-cat.org

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 119 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×