AUTEA Alt Pirineu – EXPOSICIÓ SOBRE l’ AUTISME

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

AUTEA Alt Pirineu – EXPOSICIÓ SOBRE l’ AUTISME

L’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme de l’Alt Pirineu (AUTEA Alt Pirineu) organitza una exposició divulgativa sobre l’autisme amb el títol “MITES I REALITATS SOBRE L’AUTISME”. 

On Sala polivalent del Centre Cívic de la Seu d’UrgellQuan del 10 d’octubre al 21 d’octubre 

Horari TARDES DE 16h A 20h, DISSABTES DE 10h A 14h I DE 16h A 20h, DIUMENGES DE 16h A 20h.

L’objectiu de l’exposició és millorar el coneixement de la població general sobre l’autisme; eliminar mites i falsos conceptes, reconèixer les dificultats reals de les persones amb autisme i evidenciar els dèficits actuals en l’atenció adequada que es mereixen les persones amb autisme al nostre territori (Alt Urgell, Cerdanya, Pallars Sobirà i Pallars Jussà). 

Una de les funcions principals de l’associació és vetllar pel benestar de les persones amb autisme i les seves famílies. Per això és imprescindible la cooperació de cadascun dels col·lectius amb qui interactuen, des de les famílies, educadors i professionals sanitaris, personal d’atenció ciutadana de les administracions als cossos de seguretat, etc. Tots hem de comprometre’ns a fer un món més amable per aquestes persones, igual que per a tothom. 

L’exposició s’organitza amb cartells informatius sobre: símptomes d’alarma, causes, teràpies, epidemiologia, patologies associades, l’autisme femení, l’autisme al cinema i a la literatura i fons d’informació. Hi ha una secció interactiva amb preguntes de “Veritat o Fals” per reconèixer quant sabem realment sobre l’autisme. També hi ha un televisor amb vídeos relacionats i un racó de lectura per poder mirar els libres sobre autisme, tan per adults com per nens. 

Es realitzarà a més la venda de tiquets per al Concert Benèfic que hem organitzat amb el Cor Encoratjades de la Seu d’Urgell i el Cor de Rock d’Andorra i que tindrà lloc el proper dia 21 d’octubre a les 19.00h al Teatre La Salle, el preu de l’entrada és de 10€, tota la recaptació serà destinada a Autea Alt Pirineu.

AUTEA

Us convidem a que vingueu a aprendre’n una mica més i, sobretot, a conèixer-nos i descobrir que aquest és un món poc conegut, que pot ser extraordinari. 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 328 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×