Naut Aran es promocionarà a Calella de Palafrugell per atreure visitants a la temporada d’hivern

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Naut Aran es promocionarà a Calella de Palafrugell per atreure visitants a la temporada d’hivern

Naut Aran i Calella de Palafrugell, destacats referents turístics a l’hivern i l’estiu, han iniciat una acció conjunta en què pretenen atreure més turisme a totes dues destinacions, en els moments en què l’activitat turística està en marxa però el flux de visitants sol ser més fluix. La campanya té doncs com a objectiu compartir els viatgers d’ambdues destinacions, ja que per temporalitat i per perfil, combinen a la perfecció.

Naut Aran és el referent dels esports d’hivern a tot l’Estat. Amb l’estació d’esquí de Baqueira Beret funcionant a ple rendiment durant tota la temporada, aquest municipi aranès també destaca per la meravellositat dels seus pobles com són Garòs, Arties, Gessa, Unha, Salardú, Bagergue, Tredòs i Baqueira, tots connectats per un sender anomenat camí reial que ha esdevingut un dels principals atractius a la zona. La gastronomia local, els seus magnífics i cuidats espais naturals i un potent romànic són alguns dels complements a la gran oferta que es presenta durant la temporada d’hivern. Segons la tècnica d’esdeveniments de l’Ajuntament de Naut Aran, Gabriela Calero, “el nostre municipi destaca per tenir uns serveis excepcionals i pensem que Calella de Palafrugell també els ofereix i és una sinèrgia molt positiva que el seu client pugui informar-se i apropar-se a casa nostra així com els que venen a Naut Aran vagin després allà per viure una experiència i sensacions completament diferents”.Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu, són la perfecta representació de la Costa Brava més autèntica: cales salvatges, camins de ronda, història i patrimoni, gastronomia d’elit, festivals, tradició i modernitat… Els mesos d’abril i maig són ideals per visitar aquesta destinació, amb el clima primaveral i sense les multituds de l’estiu. Segons explica Marc Piferrer, regidor de Turisme i promoció econòmica de Palafrugell, “Com que a finals de març l’activitat turística a Naut Aran posa el fre, i el seu visitant és un client potencial per a la nostra destinació, hem cregut adient fer aquesta campanya per atraure nou públic especialment de les zones de Madrid, País Basc i resta de Catalunya perquè ens visiti a la primavera, que és quan més falta fa al sector turístic de Palafrugell”.

La col·laboració entre aquests dos municipis neix gràcies a l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el seu segell Pobles amb encant, al qual pertanyen 14 municipis de Catalunya. És dins aquest marc que l’ACT col·labora amb aquesta campanya de comunicació, oferint suport en format de banners publicitaris dirigits al públic objectiu d’aquestes dues destinacions turístiques, tan oposades i alhora tan complementàries.

atreure visitants
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 199 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×