Els tècnics de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran treballen conjuntament en l’assessorament a emprenedors/es

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Els tècnics de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran treballen conjuntament en l’assessorament a emprenedors/es

Les tècniques de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran dels Pallars Jussà i Sobirà, treballen plegades en l’assessorament a nous emprenedors/es. Aquests dies han dut a terme a Sort un treball d’acompanyament a diversos projectes interessats en la fórmula cooperativa.

El primer assessorament tenia a veure amb un projecte de restauració impulsat per dues emprenedores que volen explorar l’opció cooperativa i els beneficis que aquesta els pot aportar. Les tècniques de l’Ateneu també van assessorar els titulars d’un projecte ja en funcionament però constituït amb una altra forma jurídica, interessats en la transformació a cooperativa.

En el context actual, i una vegada aixecat l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, l’economia social i solidària pot contribuir de manera decisiva a minimitzar l’impacte sobre l’ocupació i l’activitat socioempresarial, perquè permet assolir un model de desenvolupament socioeconòmic sostenible, divers, centrat en les persones i arrelat al territori.

Les empreses cooperatives contribueixen a promoure un desenvolupament local basat en una economia sostenible i d’arrelament al territori, així com a preservar el model de cohesió social. El cooperativisme es basa també enel creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom.

Ateneu Cooperatiu
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 39 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×