El Conselh Generau llança la campanya turística “Aquest estiu, gaudeix de la Val d’Aran en família”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau llança la campanya turística “Aquest estiu, gaudeix de la Val d’Aran en família”

  • Aquesta iniciativa arriba, segons afirmen els consellers de Economia, Turisme i Promoció econòmica, Juan Antonio Serrano i Josep Canut, després d’un intens treball per part de Foment Torisme Val d’Aran per a afrontar de la millor manera possible l’estació d’estiu després de la crisi del COVID-19

El Conselh Generau d’Aran inicia la campanya “Aquest estiu, gaudeix de la Val d’Aran en família”, una iniciativa familiar de promoció de la destinació, que en el seu llançament coincideix amb el Dia Internacional de les Famílies.

“Des de l’inici de la crisi del COVID-19, a Foment Torisme Val d’Aran hem treballat intensament per a decidir quina estratègia podia ser la millor per a afrontar aquest estiu”, afirma el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano, que afegeix “pensem que seria interessant fomentar aquest turisme familiar, de llarga durada i afavorint el consum. Amb aquesta proposta s‘ofereix allotjament gratuït als nens i nenes menors de 12 anys i diferents avantatges i descomptes en activitats per als més petits”.

Per part seva, el conseller Josep Canut insisteix que: “tenim per davant un gran repte després de la crisi del COVID-19, i des del govern del Conselh Generau d’Aran volem afrontar-lo amb el conjunt de la ciutadania aranesa a través dels processos de debat i grups de treball de l’estratègia Aran Accion 20/30”.

La campanya “Aquest estiu, gaudeix de la Val d’Aran en família”, que estarà vigent fins al 13 de setembre, és una iniciativa duta a terme pel Patronat conjuntament amb diversos empresaris de la Val d’Aran, dels sectors dels allotjaments i de les activitats a l’aire lliure. Per a informar d’això s’ha elaborat un fulletó amb les dades dels diferents establiments col·laboradors.

Natura i aventura

A la Val d’Aran, l’entorn natural acompanya i l’oferta d’allotjament és variada, amb un bon nombre d’hotels, aparthotels, hostals, càmpings, refugis i cases rurals adaptats a aquest públic. La proposta d’activitats és també diversa i per a totes les edats.

La destinació és ideal per a descobrir els secrets del paisatge de muntanya, gaudir de rius, llacs i salts d’aigua, fer un pícnic en una àrea natural al bell mig del bosc, passejar o pedalar pels més de 550 km de senders senyalitzats, o practicar esports a l’aire lliure com l’hípica, les vies ferrades o el ràfting. A més, la zona compta amb un parc d’aventura als arbres, Naturaran, amb diferents circuits per a nens i nenes i un gran parc de fauna, l’Aran Park, ubicat en plena natura on conèixer els animals i la biodiversitat pròpies de l’alta muntanya.

Video promocional aquí

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 163 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×