Aran Conectivity nova empresa al CEI Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Aran Conectivity nova empresa al CEI Val d’Aran

Aran Conectivity una empresa distribuïdora d’internet d’alta velocitat s’ha instal·lat aquesta setmana al CEI (Centre d’Empreses Innovadores) Val d’Aran.
Amb aquesta nova incorporació ja son 6 les empreses del sector tecnològic i de la comunicació instal·lades en aquest centre d’empreses de Casau a la Val d’Aran.


Gestel és l’empresa matriu, que ha fet la inversió econòmica a la Val d’Aran, per poder donar la cobertura i velocitat en les connexions d’internet, amb la idea de poder proveir a tots els empresaris, hotelers, comerços amb internet d’alta velocitat.
L’empresa en la qual ha confiat Gestel a la Val d’Aran és Aran Conectivity S.L, que serà l’empresa que comercialitzi i instal·li aquest servei a negocis i particulars.
Aran Conectivity, és una empresa jove, amb personal qualificat en noves tecnologies i amb assessorament d’empreses líders en el mercat.
El vicesindic d’Aran, Luís Carlos Medina va ser l’encarregat de donar la benvinguda a la nova empresa al CEI Val d’Aran, alhora que es va mostrar satisfet ja que va dir, aquest nou servei de ben segur que donarà resposta a una de les demanes més importants ara mateix per part d’empresaris i comerciants a la Val d’Aran com és la connexió d’internet d’alta velocitat.

Aran-Conectivity-1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 232 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×