7è Aplec Saó Arts i natura a l’alt pirineu

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

7è Aplec Saó Arts i Natura a l’Alt Pirineu

Un any més us convidem a prendre part d’una nova edició de l’Aplec Saó, la setena, el proper dissabte 12 d’octubre. A les 11h del matí hi haurà la introducció al festival d’enguany a la plaça, alhora que s’obriran les inscripcions pel dinar popular de les 14h, a la Bastida.

L’itinerari matinal recorrerà la natura tardorenca a través dels treballs de les artistes convidades: Isabel Barios (Lleida, 1991), visual guanyadora de la Beca Art i Natura a la Creació 2019; Marianela León (Vitoria, 1975) artista del moviment especialitzada en dansa Butoh; i Mar Redondo (Barcelona,1966) i Pere Freixa (Barcelona, 1966), ambdós artistes visuals de la fotografia.

En havent dinat, a la taula de presentacions hi tindrem esdeveniments col·lectius de l’Alt Pirineu com ara el Festival Siarb de Vilamur, el Cicle d’Arbres Monumentals del Pallars Sobirà i el nou Festival Artmonium de la Vall d’Aran. A més es presentarà la publicació MAP, que fa recerca especulativa a cavall de la ciència, la natura, el disseny i l’arquitectura. Com sabeu l’Aplec Saó va dirigit a tots els públics amants de la natura i sensibles amb la creativitat. L’accés és gratuït però el dinar costa 10€ als adults i 5€ als menors de 12 anys.

Aplec Saó

Preguem als visitants que també volem compartir amb vosaltres que el setembre ha estat molt fèrtil al CAN amb el Taller d’Escriptura i Natura de Raquel Picolo; la visita del grup Lectura en Ruta acompanyats de la poeta Sònia Moll; amb les estades individuals de Paul Leech i Sally Starbuck (Irlanda), Deborah Koenker i Roberto Pacheco (Canadà), i de Sonja Saxvik (Austràlia) treballant en els àmbits de les Arts Visuals i de l’arquitectura sostenible; amb l’inici de l’estada de l’artista Isabel Barios (que també participa al Saó); i amb el pas dels estudiants de Geografia de Muntanya de l’UAB acompanyats dels professors Enric Mendizábal i Joan Manuel Soriano… i ara mateix escalfant motors (no contaminants!) per l’Aplec SAÓ 2019. I recordeu:ompliu els cotxes per a minimitzar l’impacte ambiental!

Just per acabar la comunicació us donem el vincle amb verkami per si voleu col·laborar amb el projecte “My North” de l’artista lleidatana Enriqueta Vendrell. 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 260 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×