Agusti Marcial…el guaridor de tristeses

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Agusti Marcial…el guaridor de tristeses

agustiComença la festa!…els músics es preparen, les notes dels seus instruments musicals omplen l’espai…entrem en el remolí de les sensacions, de les emocions…en el món fascinant i màgic del ball!… Escoltant qualsevol peça musical ens deixem emportar…li donem per mís per sensibilitzar i mobilitzar el nostre cos transformant-se en quelcom viu. La sentim com si l’haguéssim escrit, com si coneguéssim els seus secrets; no cal ser ballarí per experimentar el plaer de ballar, dos persones o sols mitjançant el ritme i el moviment…Tanquem els ulls…Com una brisa ens acarona la dolçor del vals, seductor i romàntic; de sobte una turbulència ens enva eix, el vertigen de la polca; ens embolcalla com pluja fina el sentiment del pas-doble, la sensualitat i el erotisme del merenga i la salsa, la passió del tango, del fox trot, la màgia del bolero; un vent ardent de sensualitat i d’alegria arriba amb el cha cha cha i ràfegues de llibertat amb el rock’n roll; l’ancestral rumba ens arrossega com un tornado…I donant vida a tot aquest ambient, el músic…l’Agustí. El ritme de la música compassa el batec del seu cor, la seva respiració, el caminar, la manera amb que prepara tot el escenari per l’actuació, l’entusiasme amb que parla de la seva professió. Va néixer a Esparreguera fa 31 anys. Casat i amb una filla, viu a Arestui i Sort (Pallars Sobirà). Estudià música a l’Escola Municipal de Música d’Esparreguera i Informàtica Musical. Forma part del grup Amics del Ball de Sort, persones que es troben cada diumenge a la discoteca Rock Dur per gaudir del ball. Amb modesta aportació -com ell diu- ha fet arranjaments musicals pel teatre, creat alguna melodia i adaptat temes. Des de petit, la música formà part de la seva vida familiar. Participa en la Passió d’Espareguera. Comença la seva trajectòria musical als 12 anys tocant la bateria, als 18 l’acordió. Fa 15 anys que van formar -per passar-ho bé- amb el seu pare i un amic el conegut grup El Trio Montserrat, que amb el seu equip de llum i so, i un repertori que inclou tot tipus de música, actuen en sales i espai al aire lliure, per comarques d’arreu de Catalunya, resta de l’estat i al estranger. Als pobles de muntanya toquen tot el dia: missa, concert, havaneres, festes majors, revetlles, cercaviles…sempre mantenint una participació i un contacte directa amb el públic, que els caracteritza.
Així, començà per l’Agustí una trajectòria musical que també el porta a fer actuacions en solitari. Treballa en la construcció, però en realitat la seva professió és músic, “la música és una forma d’estat d’ànim” -ens diu- i desitja dedicar-s’hi exclusivament. Parlant amb ell, hom no pot evitar sentir-se atret pel món de la música i el ball i considerar-lo un mitjà de comunicació sana entre persones, un remei per guarir la tristesa, l’estres… per ajudar a ser feliços.

Discografia: “Trio Montserrat 15 anys de Festa Major”
”A la meva manera” Agustí i els seus teclats.
(Distribució i venda durant les actuacions).FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 2.118 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×