Una nova guia concreta les mesures sanitàries en les activitats guiades als espais naturals de l’Alt Pirineu i Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Una nova guia concreta les mesures sanitàries en les activitats guiades als espais naturals de l’Alt Pirineu i Aran

  • L’Associació de Guies Interpretadors del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i l’Associació de Guies Intèrprets del Parc Natural de l’Alt Pirineu han sumat esforços per elaborar un manual que orienti sobre les mesures a prendre arran de la pandèmia de la COVID-19 en les sortides guiades interpretatives i d’esport que es realitzin en aquests espais

L’Associació de Guies Interpretadors del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i l’Associació de Guies Intèrprets del Parc Natural de l’Alt Pirineu, amb el suport del parc nacional i el parc natural, han elaborat una nova guia per concretar les mesures sanitàries en els guiatges d’activitats en aquests espais naturals protegits arran de l’emergència sanitària per la COVID-19.

El manual, que es pot consultar en els webs de les associacions, pretén orientar els professionals que ofereixen activitats guiades interpretatives, esportives i de lleure al Parc Nacional d’Aiguestortes i Estany de Sant Maurici, i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, per garantir la seguretat durant tot el procés.

activitats guiades

La guia recomana a les persones que contractin qualsevol activitat omplir un qüestionari de vulnerabilitat abans d’iniciar-la. També l’hauran d’implementar els participants menors d’edat i seran els pares o tutors responsables els encarregats de signar-la i fer-la arribar. Sempre prioritzant la seguretat, serà l’organització la que decidirà si l’activitat es podrà realitzar.

A més, la guia inclou un protocol de responsabilitats i mesures que prendran les persones professionals dels guiatges davant la COVID-19. Inclou un Pla d’identificació de riscos i accions detallades abans, durant i després de les activitats.

Finalment, la guia recull recomanacions i responsabilitats de les persones que contractin els guiatges, pel que fa al seu vestuari, comportament, menjar i beure, higiene i distància de seguretat, entre altres aspectes.

Més informació:

Associació de Guies Interpretadors del

Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany

de Sant Maurici

www.guiesdelparc.org

guiesdelparc@gmail.com

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 56 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×