Finalització de les obres d’accessibilitat de Sant Joan de Boí

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Ajuntament de la Vall de Boí es complau en anunciar la finalització de les obres d’accessibilitat a l’església de Sant Joan de Boí. Aquest projecte ha estat finançat pel Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí amb fons Next Generation EU, amb l’objectiu de millorar l’experiència dels visitants i garantir l’accés universal a aquest important monument del nostre patrimoni cultural.

L’ actuació realitzada preveu la supressió de les barreres arquitectòniques existents actualment per tal de facilitar l’accés a l’interior de l’església a les persones amb mobilitat reduïda, creant una rampa d’accés i substituint el material del sol.L’objectiu del present projecte és la millora de l’accessibilitat a l’Església de Sant Joan de Boí. L’ Església es troba ubicada en la població de Boí, municipi de la Vall de Boí, comarca de l’Alta Ribagorça.

Aquestes millores responen al compromís de la Vall de Boí amb la inclusió i la sostenibilitat, permetent que tots els visitants puguin gaudir de l’esplendor de Sant Joan de Boí, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.

El projecte, ha estat possible gràcies al finançament del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, subvencionat per la iniciativa Next Generation EU, projecte que es desenvolupa al municipi durant 3 anys amb un import total de 2 milions d’euros. Aquestes actuacions no només milloren l’accessibilitat del monument, sinó que també contribueixen a la conservació i promoció del nostre patrimoni cultural, fomentant un turisme més respectuós i inclusiu.

Amb aquesta actuació, la Vall de Boí reafirma el seu compromís amb el turisme sostenible i accessible per a tothom, assegurant que la riquesa cultural de la nostra regió sigui apreciada per les generacions presents i futures.

accessibilitat de Sant Joan
Finalització de les obres d’accessibilitat a l’Ermita de Sant Joan de Boí
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 113 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×