La Diputació repartirà 74.500 mascaretes entre consells comarcals i ajuntaments

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Diputació repartirà 74.500 mascaretes entre consells comarcals i ajuntaments

Les ha rebudes aquest dijous de la subdelegació del govern de l’Estat i es distribuiran entre divendres i dissabte

La Diputació de Lleida distribuirà en els propers dies 74.500 mascaretes quirúrgiques entre consells comarcals i  ajuntaments de la demarcació de Lleida. El vicepresident Ferran Accensi les ha rebudes aquest dijous, en nom de la Diputació, de mans del subdelegat del govern de l’Estat a Lleida, José Crespín, en un acte de recepció que s’ha fet a la pròpia subdelegació.

La Diputació serà l’encarregada de distribuir aquestes caixes de mascaretes – segons uns barems ja marcats prèviament– entre els diferents consells comarcals del territori que les rebran entre els dies 25 i 26 de setembre. Una vegada rebuts, aquests repetiran el mateix procediment amb els respectius ajuntaments, de manera que tots rebran una quantitat de mascaretes en funció del nombre d’habitants.

Cal recordar que, el passat mes de juny, la Diputació va comprar i distribuir 50.000 mascaretes i 1.200 ulleres de protecció contra el virus SARS-COV-2 que es van donar als ajuntaments i consells comarcals del territori.

A la demarcació de Lleida estan comptabilitzats uns 8.100 treballadors públics locals, entre la pròpia Diputació, consells comarcals, ajuntaments i entitats municipals descentralitzades.

74.500 mascaretes

Notícies miscel·lani

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 55 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×