73e CAMPAMENT FEDME – SALARDU – VAL D’ARAN

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

73è CAMPAMENT FEDME – SALARDU – VAL D’ARAN

El proper diumenge 25 d’Agost, començarà el 73è CAMPAMENT FEDME, que tindrà lloc aquest any a la Val d’Aran.

Durant una setmana, els més de 250 participants vinguts de totes les zones d’Espanya, podran gaudir de 20 rutes de senderisme i ascensions a les zones més emblemàtiques de la Vall, acompanyats per un equip de Guies de Muntanya: Montardo, Ratera, Estanys de Colomers , Artiga de Lin, Montcorbison i Beret seran alguns dels llocs on es faran les rutes.

També tindran ocasió de fer una observació astronòmica, cada nit al pàrquing 1500 de Baqueira.

Per als més petits s’ha organitzat un Campament Infantil, dirigit per Monitors especialitzats, on realitzaran tot tipus d’activitats de natura i esportives de d’acord a la seva edat. Dissabte dia 31, tots els participants, faran una marxa popular pels pobles de Naut Aran, que acabés en un dinar a Salardu com a final del campament.

El centre d’activitats serà Salardu i per les tardes al Poliesportiu tindrà lloc un programa de Conferències i Projeccions per part de la FEDME en matèria de seguretat.

També el geòleg i Nivologo Jordi Gavalda, ens expliqués el tema de la seguretat hivernal i les allaus. La nova fàbrica de cerveses artesanes de la Val d’Aran, refu, ens oferirà un tast de cerveses. I podrem gaudir d’una conferència i projecció dels germans Pou i les seves últimes escalades nacionals i per terres americanes.

El Campament està organitzat per la FEDME, el Club Alpi Aranes i l’empresa de Guia d’Camins. Està patrocinat pel Conselh Generau d’Aran, Foment de Torisme Val d’Aran i l’Ajuntament de Naut Aran, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vielha, Baqueira-Beret, refu, Taüll Organics i altres entitats i empreses de la Val d’Aran.

73è CAMPAMENT FEDME
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 818 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×