Més de 600 persones es van registrar a les rutes del 5è Walking Festival Val D’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Més de 600 persones es van registrar a les rutes del Walking Festival Val D’Aran

El proper dilluns, la 25a edició d’aquest any del Val d’Aran Walking Festival, que tindrà lloc fins al diumenge 31 de juliol. Després d’haver guanyat el festival de Walking & Summit de Fittur-Aire-Bre Val d’Aran, que ha augmentat a 25 rutes i ascensions de muntanya, i també incloent tallers de plantes medicinals, concert d’observació astronòmica i música, que planteja el total d’activitats programades a 30.

S’ha inclòs més transport col·lectiu que en anys anteriors, per aconseguir menys mobilitat amb vehicles i col·laborar amb la sostenibilitat a la zona. A les rutes clàssiques com la carretera reial de Beret per als pobles, el balcó de la Valle Toran Honeria, des de Los Lagos de Montcasau fins als Lagos de Colomers i el del Parc Nacional de Sant Maurici a Colomers, entre d’altres. El nou Camino de Santiago “Vía Aran Pyrinees” també tindrà una ruta en la seva part francesa i Aranesa. Pel que fa a ascensors, s’inclouen novetats com el Tuc der Oome, el TUC d’Erme o les muntanyes Beret, amb l’emblemàtic dels Moenres, muntats o Montcorbison.També hi haurà alguna ocasió per conèixer les plantes medicinals de la vall a través de dos tallers que es faran, juntament amb l’observació tradicional astronòmica del nostre cel. Els participants coneixeran productes locals en totes les rutes, amb els tastos que els productors que tenim a la vall han preparat: formatge, cervesa artesana, embotits, mel, dolç, pintxos especial, una delícia després de l’esforç de les activitats.

Sense oblidar la visita al parc de la fauna del parc Aran de Bossost, la cultura de les esglésies romàniques de la Vall el protagonista dels esdeveniments que se celebraran al festival. Un sopar a l’aire lliure seguirà un concert que ofereix el grup Montcorbisounds format per músics locals.

5è Walking Festival
5è Walking Festival

Val d’Aran Walking Festival en la Val d’Aran, Lleida, Catalunya

El Val d’Aran Walking Festival nació el año 2018, y está integrado en los Festivales de Senderismo de los Pirineos que coordina el IDAPA. En estos años se ha consolidado como un Festival de Senderismo de referencia en los Pirineos y en otras comunidades donde se realizan este tipo de eventos. En el Val d’Aran Walking&Summit Festival colaboran las instituciones públicas del Valle: Conselh Generau d’Aran, Foment de Torisme Val d’Aran y los Ayuntamientos de Naut Aran, Vielha y Bossost.
También colaboran en el Festival el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, así como toda una serie de productores locales, museos, instalaciones lúdicas y termales, comercios y alojamientos. El Val d’Aran Walking Festival está organizado por la empresa de actividades de montaña CAMINS, conjuntamente con el CLUB ALPI ARANES entidad deportiva de montaña de la Val d’Aran. Una parte de la inscripción del Festival, va destinada a la A.E.C.C. para las acciones que realiza en la Val d’Aran.

www.camins.net/walking-festival/

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 442 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×